رسولبخش دامنی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: مدتی است فعالیت چاپخانهها زیر سایه واحدهای خدمات رایانهای قرار گرفتهاست به طوری که تعداد نیروهای انسانی این چاپخانه به نصف تعدیل یافتهاست.
وی با بیان اینکه واحدهای رایانهای موظف به طراحی و تکثیر آثار مکتوباند اما اینک به چاپ اوراق مشغولاند و هیچ ارگان و سازمانی بر فعالیت آنان نظارت ندارد، ادامه داد: با رونق فعالیت این واحدهای رایانهای، چاپخانهها دچار مشکلات عدیده اقتصادی شدهاند، زیرا صاحبان این واحدها بدون پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، مالیات محل کار، هزینههای مجوز چاپ و یک پنجاهم سرمایه اولیه راهاندازی چاپخانه به آسانی گوی رقابت را از چاپخانهداران ربودند.
مدیرمسوول چاپخانه ایرانشهر گفت: همچنین اگر مسوولان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بر سفارشهای چاپی ادارات نظارت داشته باشد و این سفارشها را بر اساس دستگاههای چاپ و ورقهای موجود به چاپخانهداران بسپارند، چرخ صنعت چاپ در این منطقه بار دیگر خواهد چرخید.
وی یادآور شد: این چاپخانه مجهز به دستگاههای چاپی مانند افست دو و یک و نیم ورقی است. اکنون نیز به دلیل تعداد محدود چاپخانه در ایرانشهر، چاپخانههای این شهر زیرنظر اتحادیه لوازم التحریر اداره میشوند.
چهارشنبه ۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۸
نظر شما