مدیر داخلی چاپخانه حبیب در زاهدان در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: با توجه به اینکه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان به فعالیت چاپخانهها کاری ندارد، ضروری است که ادارههای امور مالیاتی و صنعت، معدن و تجارت به ادارات زیرمجموعه خود، طی حکمی ابلاغ کنند تا سفارشهای چاپی خود را به چاپخانههای داخل شهرستان زاهدان ارایه دهند.
وی افزود: باید تامین نیازهای چاپی و اداری اهالی این منطقه بر پایه منابع بومی، در ابعاد صنعت چاپ این قلمرو و منابع انسانی بومی آن احیا شود.
سرایانی گفت: تعداد چاپخانههای شهرستان زاهدان محدود است و مسوولان بازرگانی اجازه تشکیل اتحادیه چاپخانهداران در این شهرستان را نمیدهد. اکنون چاپخانههای زاهدان زیر نظر اتحادیه نوشتافزار و لوازمالتحریر اداره میشود.
وی ادامه داد: اتحادیه نوشتافزار از مشکلات چاپخانهداران بیاطلاع است زیرا کار آنها توزیعی است نه تولیدی. همچنین سرمایهها چاپخانهداران حدود 15 برابر بیش از سرمایه اعضای اتحادیه نوشتافزار است. بنابراین، مدیریت مناسب و مسلط به مقوله چاپخانه یکی از ملزومات اتحادیه چاپخانهداران به شمار میآید.
مدیر داخلی چاپخانه «حبیب» برای بهبود وضع چاپخانهداران زاهدان با اشاره به فعالیت رایانهای و نرمافزاری ادارهها، عنوان کرد: به دلیل وجود روابط میان ادارات و چاپخانههای سایر استانها، اکنون چاپخانههای استان سیستان و بلوچستان رو به ورشکستگیاند.
وی افزود: به نظرم اگر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کارهای چاپی را بر اساس ورق و دستگاههای چاپ میان چاپخانههای این منطقه توزیع کند، فعالیت عادلانه میان چاپخانههای استان سیستان و بلوچستان شکل خواهد گرفت.
سهشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸
نظر شما