بختیاری دانشور فصل آغازین کتاب را با عنوان «طلوع يک ستاره» به زندگینامه مختصر این فرمانده شهيد، خاطراتى از دانشكده خلبانى نيروى هوايى و اعزام به آمريكا برای تكميل تحصيلات اختصاص دادهاست.
باباى مدرسه، باغبان، آمپولزن كوچك، نامه، كاپيتان، طناب مرزى، ذرت فروش، فرشته نجات، هواپيماى سى - 130 و پرواز سفيد، عنوان 10 بخش این كتاب است که به دوران نوجوانی و جوانی شهید بابایی میپردازد.
«پرواز سفید» از کتابهای نقرهای سوره مهر و از مجموعه قصه فرماندهان است که به زندگی 25 فرمانده دوران دفاع مقدس میپردازد. کتابهای نقرهای آثار پر فروش سوره مهرند.
این کتاب به سفارش دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری تدوین شدهاست و با شمارگان دو هزار و پانصد نسخه به چاپ سیزدهم خواهد رسید.
داود بختیاری دانشور 29 اسفند سال 1386 درگذشت. وی لیسانس مدیریت صنعتی داشت و به عنوان کارشناس ادبی و داستاننویس در دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری مشغول به کار بود. دانشور در یازدهمین جشنواره کتاب سال دفاع مقدس با کتاب «خانه ابدی» رتبه دوم را به دست آورد. همین کتاب در هفتمین دوره از جایزه ادبی شهید حبیب غنیپور هم اثر برتر شناخته شد.
«پاوه سرخ»، «حدیث مردی که با ما بود»، «طعم زندگی»، «من و عکس او» ، «مسافر»، «سبزهای خاکی»، «میتوان تنها رفت»، «فرمانده شهر»، «غریبه»، «مرسده»، «دفترچه»، «تمام زندگی پیش روی من است»، «مردی که خواب نمیدید»، «آرامگاه»، «بچه محله جلالی»، «خانه ابدی» و «ما همه سرباز بودیم» برخی آثار مرحوم بختیاری دانشور محسوب میشوند.
نظر شما