به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، در این نشریه گفتوگویی تشریحی با رضائیان درباره کتاب «تیترنویسی» با عنوان «تيتر، قله روزنامهنگاري و خلاقيت است» منتشر شده، همچنین این کتاب با نقد احمد توکلی و سید فرید قاسمی در چند نگاه بررسی شده است.
«رسانهها و مذاكرات هستهاي» عنوان سرمقالهای به قلم امیرعباس تقیپور، مدیرمسوول ماهنامه است. گفتوگوی ویژه امیر لعلی با پروفسور علیاکبر فرهنگی با عنوان «اگر رسانهاي بگويد به دنبال مديريت افكار عمومي نيستم، قطعاً دروغ ميگويد» نیز در این شماره منتشر شده، همچنین دکتر ولیاله سیف، رییس کل بانک مرکزی در یک مقاله نقش روابطعمومي سازمانها در ايجاد انگيزش كاركنان را بررسی کرده است.
« نگاهت آزارم ميدهد؛ گرههاي ارتباطي از زبان افراد داراي معلوليت» نوشته نگین حسینی به مناسبت 12 آذر روز جهانی افراد دارای معلولیت، «يك رويداد، آثار مهيب و تبعات آن؛ مديريت اطلاعات و ارتباطات بحران؛ ارتباطات ماهوارهاي در «تايفون هايان» نوشته سيدتقي كمالي، «بيماري روزنامههاي ايراني چيست؟ درباره انتشار آمار آگهيهاي دولتي در مطبوعات و بررسي اينكه حال آنها خوب است يا بد!» نوشته رضا قرباني و بررسي نسبت بين رسانه و توسعه در گفتوگوی محمدحسن خازني با دکتر عليرضا دهقان با تیتر «مشكل ما توسعه كيفي است» از دیگر مطالبی است که پیش از آغاز مطالب پروندههای ماهنامه منتشر شده است.
همچنین در پرونده مدیریت ارتباطات میتوان مطالب متنوع و جالبی را درباره رسانه، روابطعمومی و ارتباطات گردشگری در ترکیه مطالعه کرد و سرفصل مطالب پرونده مدیریت ارتباطات هنری به موضوع نقد در خدمت ارتباطات هنري اختصاص دارد.
در پرونده رسانه نیز موضوع خبرنگاران در جنگ، خبرنگاران در صلح بررسی شده است و افرادی چون فریدون مجلسی و آرزو نوری، مطالبی نوشتهاند، گفتوگو با رحيم حسيني، خبرنگار جنگ و پوريا عسكري، ریيس دپارتمان ارتباطات و مشاور حقوقي كميته بينالمللي صليب سرخ نیز در این پرونده قرار دارند.
چهل و سومین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات در 84 صفحه رنگی و به قیمت 6 هزار تومان بر پیشخان مطبوعات قرار گرفته است. این ماهنامه به صاحبامتیازی و مدیرمسوولی امیرعباس تقیپور و سردبیری امیر لعلی منتشر میشود.
دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
نظر شما