دبیرکل سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت با اشاره به اضافهشدن بخش پژوهشهای علمی در جشنواره گفت: پژوهش و نظریهپردازی در هر موضوعی مخاطبان آن حوزه را وسیعتر خواهد کرد و ذهن مخاطبان را به چالش خواهد کشید.
صادقی افزود: تردیدی نیست که نقد آثار هنری سبب ماندگاری آنها خواهد شد. مخاطب با نقد هنری میتواند به صورت روشمند به مطالعه آثار بپردازد. سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت در این زمینه، مجموعهای شامل پژوهش، مقاله، تحلیل و سخنرانی سفارش دادهاست که همگی در قالب یک کتاب منتشر میشود. در واقع این کتاب حاصل نظریهپردازی هوشیارانه هنرمندان و پژوهشگران است که تا بهمن ماه سال 92 چاپ خواهد شد.
آیین گشایش سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت با ریاست جواد جباری و دبیر کلی حبیبالله صادقی، از ساعت 18 امروز، پنجم آذر با حضور علی مرادخانی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جواد جباری، رییس بنیاد روایت و اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در فرهنگستان هنر برگزار میشود.
این جشنواره در 12 رشته گوناگون شامل نقاشی، طراحی و چاپ دستی، نگارگری، خط ـ نقاشی، تصویرسازی، پوستر، عکاسی، کاریکاتور، طرحهای حجمی، انیمیشن، هنرهای جدید و مفهومی 1250 اثر از 77 کشور جهان دریافت کردهاست که ایالت متحده آمریکا، روسیه، عراق و لبنان برخی کشورهای شرکت کنندهاند.
فرهنگستان هنر در تهران، خیابان ولی عصر، تقاطع خیابان طالقانی، شماره 1552 واقعاست.
نظر شما