شنبه ۲ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۶
انتشار داستان‌هایی از «دی اچ لارنس» و «ایزاک بشویس سینگر»

«دی اچ لارنس»، «رینوسوکه آکوتاگاوا» و «ایزاک بشویس سینگر» نویسندگانی هستند که به زودی داستان‌های کوتاهی از آن‌ها از سوی انتشارات «روزگار نو» منتشر می‌شود.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، «عطر گل‌های داوودی» اثر دی اچ لارنس و «پرده جهنم» اثر رینوسوکه آکوتاگاوا با ترجمه مرضیه خسروی و «آخرین شرور» اثر ایزاک بشویس سینگر با ترجمه پرستو عراقی عنوان سه کتاب جدیدی هستند که به زودی از سوی انتشارات روزگار نو منتشر می‌شوند.

«عطر گل‌های داوودی» اثر دی اچ لارنس مضامین مختلفی را در خود گنجانده است که ناامیدی، تنش‌های زندگی روزمره و اضطراب انسان‌ها برخی از آن‌ها هستند. داستان با توصیف نویسنده از منظره‌ای روستایی آغاز می‌شود که محیطی صنعتی آن را فراگرفته است.

دیوید هربرت لارنس، نویسنده و شاعر انگلیسی در سال 1885 در خانواده‌ای فقیر در ایسوود به دنیا آمد. او برخلاف شغل بيشتر اهالی اين منطقه كه معدن كار بودند، به نويسندگی روی آورد و آثار شاخصی از خود به یادگار گذاشت. شیوه نگارش او ساده و داستان‌هایش عامه‌پسند بود و آثارش را با نام دی .اچ. لارنس منتشر می‌کرد.
 
وی سال 1911 نخستین داستانش را با عنوان «طاووس سفید» به چاپ رساند اما شهرت وی به دلیل نگارش داستان‌های بحث برانگیزی است که در زمان خودش غیر اخلاقی خوانده می‌شد. «معشوق خانم چترلی»، «رنگین کمان»، «پسران و عشاق» و «زنان عاشق» برخی از مهم‌ترین آثار وی هستند. لارنس در سال 1930 از دنیا رفت.

«پرده جهنم» اثر رینوسوکه آکوتاگاوا داستانی کوتاه از این نویسنده ژاپنی است که نسخه اصلی آن در سال 1918 برای نخستین بار به صورت سریالی در روزنامه منتشر شد و بعد از مدتی در مجموعه‌ای از داستان‌های آکوتاگاوا به چاپ رسید. راوی این اثر خدمتکاری است که  از آن‌چه در اطرافش دیده و شنیده می‌گوید و نویسنده این حوادث را به موضوع اصلی داستان تبدیل می‌کند. یکی دیگر از شخصیت‌های محوری این داستان هنرمندی مطرح است که دغدغه‌های وی به موضوع اصلی داستان تبدیل می‌شوند. تاکنون چندین اثر سینمایی و تلویزیونی بر اساس این داستان ساخته شده است.

آکوتاگاوا اول مارس سال 1892 به دنیا آمد و در 24 ژانویه سال 1927 در سن 35 سالگی از دنیا رفت. او در دوره کوتاه زندگی‌اش تجربیات متفاوتی داشت، با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرد و آن‌ها را در آثارش هم منعکس کرد. او یکی از مطرح‌ترین نویسندگان کشورش است و علاوه بر این‌که لقب «پدر داستان ‌کوتاه‌نویسی ژاپن» را به او اختصاص داده‌اند سال‌هاست که جایزه‌ای ادبی به نام جایزه آکوتاگاوا به یاد او در ژاپن برگزار می‌شود.

«آخرین شرور» اثر ایزاک بشویس سینگر یکی دیگر از آثار آماده چاپ انتشارات «روزگار نو» است. منتقدان زیادی هستند که این داستان سینگر را ستوده‌ و گفته‌اند که «آخرین شرور» آغاز مناسبی برای مخاطبانی است که با داستان‌های این نویسنده آشنایی ندارد.

ایزاک بشویس سینگر، نویسنده آمریکایی در سال 1991 درگذشت. وی که نوامبر 1902 در لهستان به دنیا آمد نویسنده توانمندی است و جوایز ادبی بسیاری را به خود اختصاص داده است. وی موفق شد سال 1978 جایزه نوبل را نیز از آنِ خود کند.
 
او جایزه کتاب ملی آمریکا ‌را برای کتاب «روز خوشی: داستان‌هایی از بزرگ شدن پسری در ورشو» و بار دیگر در حوزه داستان برای «بالای بال و داستان‌های دیگر» دریافت کرده است. این نویسنده آمریکایی «خانواده مسکات» را سال 1950، «شیطان در گورای» را سال 1955، «جادوگر لوبلین» را سال 1960 و «برده» را سال 1962 خلق کرد. «دشمنان: داستان عاشقانه»، «عشق قدیمی» و «شوشا» از دیگر آثار او هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها