حجتالاسلام دکتر عبدالله محمدی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، در این باره اظهار کرد: این کتاب حاصل یک طرح پژوهشی محسوب میشود که توسط موسسه حکمت و فلسفه در حال انجام است و تا پایان امسال به پایان میرسد.
وی با بیان اینکه موضوع اصلی کتاب درباره مبانی بحث تحول علوم انسانی است، افزود: امروز علوم در سطوح مختلف متاثر از فلسفه غرب و اندیشههای غربیاند و تاثیر آن را میتوان به ویژه در علوم انسانی مشاهده کرد.
به گفته وی، این مبانی که بر اساس آموزههای غربیاند، نمیتوانند با اهداف و نگاه ما که بر اساس آموزههای اسلامی است، سازگاری داشته باشند.
محمدی تاکید کرد: مبانی معرفتشناسی امروز ناظر بر نسبیت و شکاکیت هستند و به عبارت دیگر، علوم انسانی امروز سیال است و این موضوع مورد پذیرش ما نیست.
این مدرس فلسفه همچنین گفت: از سوی دیگر، در بُعد انسانشناختی بسیاری از علوم انسانی، انسان فیزیکال معرفی میشود، انسانی که بعد مجرد دارد و این گزاره نیز با آموزههای ما تطبیق ندارد.
وی در پایان اظهار کرد: از همین رو بحث تحول در علوم انسانی امروزه با اهمیت شده و در این کتاب نیز کوشش شده است تا ابعاد مختلف این موضوع مشخص شود.
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰
نظر شما