نویسنده «مثل باران» با بیان این که شهید دینشعاری شوخطبع بود و روابطعمومی خوبی داشت، ادامه داد: وی در کودکی پدر و مادر خود را از دست داده بود و هیچگاه ازدواج نکرد. به همین دلیل، منابع اندکی درباره او وجود داشت.
رشیدی مهرآبادی کتاب «لبخندی به معبر آسمان» را نخستین کتاب درباره شهید دینشعاری دانست و گفت: تفاوت کتاب در دست نگارشم با «لبخندی به معبر آسمان» این است که در کنار هر عکسِ شهید دینشعاری یک خاطره درباره وی بیان شده است و نیز کوشیدهام با قلم روان و بهرهگیری از مصاحبههای مختلف، متن کتاب را به گونهای بنویسم که برای دانشآموز دبستانی هم قابل درک باشد.
وی تاکید کرد: هنوز نامی برای این اثر انتخاب نکردهام. نگارش کتاب شهید دینشعاری را در ابتدا به پیشنهاد انتشارات «یازهرا» در دست گرفتم اما توافق نهایی در این زمینه صورت نگرفت و قصد دارم کتاب را خودم به عنوان مولف منتشر کنم.
خالق «معلم شهر» با اشاره به جنبههای جذابی که خاطرات شهید دینشعاری در بر دارد، افزود: امکان دارد که نقاط عطف این خاطرات را در قالب داستان جداگانهای بنویسم.
شهید محسن دینشعاری متولد سال 1338 بود. وی در اعتراضهای ضد حکومت پهلوی در سال 1357 حضوری فعال داشت. در همان سال به همراه برادرش در پزشکی قانونی خدمت کرد و به صورت شبانهروزی به جابهجایی و تحویل پیکرهای شهیدان انقلاب اسلامی میپرداخت.
شهید دینشعاری از نخستین سربازانی بود که به فرمان امام خمینی(ره) خود را به پادگانها معرفی کرد. با شروع جنگ تحمیلی به عنوان مسوول گردان تخریب لشگر27 محمدرسولالله(ص) به فعالیت پرداخت و در عملیاتهای طریقالقدس و کربلای1 حضور داشت.
وی در سال 1366 برای دومین بار به سفر حج دعوت شد اما از این سفر انصراف داد و روز 15 مردادماه همان سال، مصادف با روز عید قربان در حین خنثیسازی مین ضد تانک در سردشت به شهادت رسید. پیکر او در قطعه 29 بهشتزهرای تهران به خاک سپرده شد.
نظر شما