کتاب «شیرینیهای سنتی و مدرن پانیذ» که از تالیفات سمیرا جنتدوست، مربی و مدرس آشپزی و شیرینیپزی است به چاپ چهارم رسید.-
کتاب «شیرینیهای سنتی و مدرن پانیذ» که به صورت دو زبانه(فارسی و انگلیسی) تالیف شده است در سه فصل به آموزش شیرینیهای سنتی در قالب 67 دستور، شیرینیهای مدرن در قالب 28 دستور و اسلایسها به صورت 33 دستور میپردازد.
جنت دوست معتقد است که تمامی نکات و فنونی که در کلاسهای خود به هنرجویان میگوید در این کتاب عنوان کرده است و همه علاقهمندان به حوزه شیرینیپزی با هر میزان تجربه و تخصص در این حوزه ـ حتی کسانی که برای نخستین بار میخواهند شیرینی تهیه کنند ـ میتوانند به خوبی از دستورهای این کتاب استفاده کنند؛ چرا که این دستورها به ترتیب از شیرینیهای ساده تا شیرینیهای سخت تنظیم شدهاند.
چهارمین چاپ کتاب «شیرینیهای سنتی و مدرن پانیذ» را انتشارات پانیذ در سال جاری در قالب کتابهای نفیس هنری با شمارگان پنج هزار نسخه در 368 صفحه رحلی، به بهای 158 هزار تومان منتشر کرده است.
نظر شما