شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴
تشکیل 9 کارگروه تخصصی تحت نظارت استانداری راهکار موفقیت بود

محمد اسماعیل امامزاده، مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان مازندران با اشاره به کسب رتبه نخست استان در حوزه نهضت مطالعه مفید در کشور گفت: تشکیل 9 کارگروه تخصصی زیر نظر استانداری برای ارتقای نهضت مطالعه مفید استان، عامل موفقیت این کمیته در سطح کشور شد./

امامزاده در گفت‌‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: کسب رتبه نخست نهضت مطالعه مفید در کشور با پیش‌بینی چند فاکتور میسر شد. کار کارشناسی روی نحوه مطالعه افراد، تشکیل 9 کارگروه به ریاست حوزه‌های فرهنگی مرتبط و ریاست یک مدیر کل مشخص در استانداری و همچنین ارایه طرح‌های تخصصی و ابتکاری برای کتابخوانی از معیار‌‌هایی بود که تلاش شد برای افزایش سرانه مطالعه در سطح استان لحاظ شود.
 
وی درباره تشکیل 9 کارگروه تخصصی نهضت مطالعه مفید در این استان گفت: این کمیته دارای 9 کارگروه است که شامل  فضای مجازی، تبلیغات و اطلاع‌رسانی، مساجد و اماکن مذهبی، نظارت و ارزیابی، کودک و نوجوان و آموزش و پرورش، بانوان و خانواده، نابینایان و ناشنوایان و دانشگاه‌ها می‌شود و به ریاست استاندار تشکیل جلسه می‌‌‌‌دهد. 

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان مازندران درباره ریاست این کارگروه‌ها عنوان کرد: ریاست کارگروه فضای مجازی با مدیر کل فناوری اطلاعات استانداری، تبلیغات و اطلاع رسانی با صدا و سیما و مساجد و اماکن مذهبی با مدیر کل اوقاف و امور خیریه است.

وی افزود: کارگروه نظارت و ارزیابی با مدیر کل نظارت و ارزیابی و رسیدگی به شکایات استانداری، کودک و نوجوان و آموزش و پرورش با مدیر کل آموزش  استان، نابینایان و ناشنوایان با مدیر کل کتابخانه‌های استان، کارگروه بانوان و خانواده با مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری و همچنین متولی کارگروه خیران؛ رییس شورای اسلامی استانداری است. 

امامزاده با اشاره به برپایی مسابقه‌های کتابخوانی که در چندین نوبت از سوی مدیران دستگاه‌های فرهنگی عضو این کمیته برگزار شده، گفت: یکی از فعالیت‌های ویژه اعضای انجمن نهضت مطالعه مفید استان مازندران برپایی مسابقه‌های کتابخوانی بود. 9 کارگروه تخصصی با برپایی مسابقه‌های کتابخوانی در بخش‌های تابع خود نقش مهمی در کسب این رتبه داشتند.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان مازندران با بیان این‌که این کمیته با اعضای ذکر شده در پی ایجاد موجی در استان برای آشنایی و انس گروه‌های مختلف با کتاب بودند، عنوان کرد: به  یقین پیشرفت هر جامعه مرهون حضور دستگاه‌های فرهنگی و مدیریت‌های گوناگون در عرصه کتابخوانی است تا بتوان نهضت مطالعه مفید را در جامعه  نهادینه کرد.

وی با تاکید بر این‌که با همکاری دستگاه‌های فرهنگی باید اطلاعات کتابشناسی در حوزه‌های مختلف به افراد مختلف داده شود، اظهار کرد: معرفی کتاب در رادیو تلویزیون با همکاری صدا وسیما و ارگان‌های گوناگون فرهنگی موجی است که عامل پیشرفت نهضت مطالعه مفید در جامعه می‌شود.

امامزاده با اشاره به اجرای طرح پیک مهر در سطح استان مازندران اظهار کرد: اجرای طرح پیک مهر با هدف غنی سازی اوقات فراغت در مراکز پرتردد که افراد ساعت‌‌های زیادی را صرف انتظار می‌کنند از جمله طرح‌‌های این کمیته است که با قرار دادن کتاب‌های کم حجم در مراکز پر تردد دنبال می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط