وی ادامه داد: یکی از ویژگیهای کتاب واکاوی و تشریح جایگاه کودکان در ابعاد فرهنگی و رسانهای جامعه در دنیای امروز و با نگاهی به تکنولوژی و دستاوردهای نوین رسانهایاست.
اسدی بررسی تهدیدها و فرصتهای پدیدار شده را دیگر مبحث این کتاب معرفی کرد و گفت: در این مبحث، تهدیدهایی که به واسطه ظهور فناوریهای نوین رسانهای در کمین کودکان است، بررسی شده و به دنبال برجسته کردن جایگاه کودک و آینده او در فرایند ارتباطات موجود است.
به گفته وی، تبدیل تهدیدهای بالقوه به فرصتهای آموزشی و پرورشی در چارچوب سیاستگذاریهای کلان اجتماعی، یکی از موضوعهای مورد توجه نویسنده است.
اسدی با بیان اینکه کتاب در سال 2010 منتشر شدهاست، عنوان کرد: نویسنده در بخشی از این کتاب به موضوع ادبیات کودکان اشاره کرده و نمونههای داستانی مختلفی را مانند دیو و دلبر و سیندرلا را به همراه تاثیر داستانها بر کودکان بیان میکند.
وی ارایه راهکار را یکی دیگر از ویژگیهای کتاب دانست و افزود: تنظیم قصههای کلاسیک برای ساخت فیلم و انیمیشن، همچنین رویکرد و واکنش کودکان نسبت به هر قصه به تناسب موضوع در کتاب گنجانده شدهاست.
استاد دانشگاه جامع علمی و کاربردی یادآور شد: بررسی تاثیر ادبیات نوشتاری و تصویری، ارتباط با کودک، همچنین ارتباط بر فرهنگ کودک و کودکی با نگاه انتقادی نسبت به پژوهشهای انجام شده را میتوان در فصول مختلف کتاب مشاهده کرد.
وی مخاطبان این کتاب را کارشناسان حوزه رسانه و دانشجویان رشته ارتباطات دانست و گفت: ترجمه این کتاب حدود 9 ماه طول کشید و پیشبینی میشود تا پایان پاییز امسال توسط مرکز تحقیقات رسانهای سازمان صدا و سیما منتشر شود.
نظر شما