شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۱
«فرهنگ رجال و خاندان‌های عراق» گران‌ترین کتاب هفته شد

گزارش آماری از شنبه تا چهارشنبه (13 تا 17 مهرماه) از ثبت 31 عنوان کتاب در حوزه تاریخ و جغرافیا در خانه کتاب خبر می‌دهد که بر این اساس کتاب «فرهنگ رجال و خاندان‌های عراق» به کوشش سید علی موجانی گران‌ترین کتاب این بازه زمانی معرفی شده است.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، گزارش آماری هفته از سوی بخش کتابداری و اطلاع‌رسانی موسسه خانه کتاب از شنبه تا چهارشنبه (13 تا 17 مهرماه) خبر از انتشار یک‌هزار و 280 عنوان کتاب در بانک اطلاعات این موسسه دارد. در این میان کتاب‌های حوزه تاریخ و جغرافیا رقم 31 اثر را به خود اختصاص داده‌اند. کتاب «فرهنگ رجال و خاندان‌های عراق» به کوشش سید علی موجانی نیز با بهای 135 هزار تومان گران‌ترین کتاب این فهرست اعلام شده است.

«فرهنگ رجال و خاندان‌های عراق» به همت سید علی موجانی، سولماز صدقی، الهه نعمتی، زهرا صفری، اردشیر پشنگ، سید عمادالدین خاتمی، هانیه‌سادات رجبی و منا کیانی، زیر نظر سید محمدصادق خرازی و با ویراستاری ملک‌ناز میردامادی و علی بهرامیان به معرفی یک‌هزار و 168 شخصیت عراقی از سیاستمدار، نخبه دانشگاهی، اقتصاددان و موسیقیدان گرفته تا تروریست‌ها پرداخته است.

این کتاب دربردارنده سه گروه اصلی قومی ـ مذهبی عراق شامل کُردها، اعراب شیعی و سُنی، همچنین اقلیت‌های قومی و مذهبی دیگر چون آشوری‌ها، ترکمن‌ها، مسیحی‌ها و ایزدی‌هاست. بیش از نیمی از شخصیت‌های کتاب نخست به کُردها اختصاص دارد که قرار است در چاپ کتاب‌های بعدی رقم نخبگان گروه‌های مختلف با میزان واقعی آن‌ها در عراق انطباق بیشتری داشته باشد. این کتاب در یک‌هزار و 398 صفحه، شمارگان یک‌هزار و 200 نسخه و بهای 135 هزار تومان با حمایت رایزنی فرهنگی و سفارت جمهوری اسلامی ایران در عراق از سوی نشر عظام به چاپ رسیده است.

بر اساس این آمار 28 عنوان کتاب در حوزه تاریخ و جغرافیا که در این مدت در خانه کتاب ثبت شده‌اند، تالیفی و سه اثر نیز ترجمه هستند. همچنین از میان 31 اثر منتشر شده 19 عنوان کتاب نخستین‌بار در قفسه کتابفروشی‌ها جای گرفته‌اند و 12 عنوان نیز تجدیدچاپ به‌شمار می‌روند. هفته پیش از این نیز در این حوزه 60 عنوان کتاب منتشر شده بود که با کاهش 29 اثر در این هفته همراه بوده است. 

324 ناشر فعال در این هفته 23 اثر را در تهران و هشت عنوان کتاب حوزه تاریخ و جغرافیا را در دیگر استان‌ها به بازار کتاب فرستاده‌اند. متوسط شمارگان این 31 عنوان رقم یک‌هزار و 790 نسخه و متوسط صفحه‌های آن‌ها 339 صفحه است.

292 زن و 741 مرد مولف، همچنین 56 زن و 139 مترجم مرد، آثار خود را در این بازه زمانی در موسسه خانه کتاب به ثبت رسانده‌اند. 118 عنوان کتاب بدون قیمت و هشت اثر نیز به‌صورت افست به چاپ رسیده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها