یکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۲
ساخت یک مجموعه تلویزیونی با اقتباس از «گومورا»

روبرتو ساویانو، نویسنده و روزنامه نگار مشهور ایتالیایی، فیلمنامه‌ای را با اقتباس از کتاب «گومورا» اثر خودش برای یک مجموعه تلویزیونی نوشت.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از هالیوود ریپورتر، مجموعه تلویزیونی «گومورا» که کار ساختش به اتمام رسیده تا کنون موفق شده تا قراردادهایی برای نمایش در کشورهای مختلف جهان ببندد.

کتاب «گومورا» که درباره مافیای کامورا در ناپل نوشته شده، از زمان انتشارش به کتابی پرفروش بدل شد و البته زندگی نویسنده اش را نیز تغییر داد. این کتاب که با تحقیقات ساویانو به عنوان یک روزنامه نگار شکل کرفت، چنان منطبق بر واقعیت های مافیای ناپل بود که از همان بدو انتشار زندگی او را در معرض خطر قرا داد و ساویانو مجبور شد تا زندگی مخفی و محافظت شده زیر نظر پلیس را در پیش بگیرد.

سریالی که با اقتباس از کتاب «گومورا» ساخته شده درباره پیترو ساواستانو یکی از بزرگترین رییس های مافیایی کامورا است که به زندان می‌افتاد و همین موجب می شود تا تغییراتی بر سر کسب قدرت در خانواده های دیگر و خانواده او به وجود بیاید.

تاکنون امتیاز نمایش فصل اول این سریال دوازده ساعته  به آلمان، اسکاندیناوی، آمریکای لاتین، هلند و بریتانیا فروخته شده است.

ساویانو که کار نوشتن فیلمنامه این مجموعه را انجام داده گفت ساخت مجموعه تلویزیونی کمک زیادی به ارایه زندگی واقعی مافیا می کند چون یک فیلم سینمایی نمی توانست همه ابعاد آن را نشان دهد و بسیاری از مطالب ضروری به ناچار حذف شده بود.

فیلم سینمایی «گومورا» در سال 2008 با اقتباس از این کتاب پرفروش ساخته و در سراسر جهان از آن استقبال شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها