چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۱
علایی: کتاب فصل نویسندگان را به خلق آثار فاخر امیدوار می‌کند

کتاب «روند جنگ ایران و عراق» نوشته حسین علایی در بیست و پنجمین دوره جایزه کتاب فصل در حوزه علوم نظامی به عنوان اثر شایسته تقدیر شناخته شد. علایی جامع بودن کتاب را دلیل تقدیر از این اثر دانست و گفت: جایزه کتاب فصل نویسندگان را به خلق آثار فاخر امیدوار می‌کند._

حسین علایی درباره کتاب تقدیرشده‌اش به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) گفت: «روند جنگ ایران و عراق» در دو مجلد به وقایع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران می‌پردازد.

وی اثرش را جامع‌ترین کتاب در معرفی تاریخ جنگ تحمیلی معرفی کرد و ادامه داد: «روند جنگ ایران و عراق» که سوی انتشارات مرز و بوم به چاپ رسیده، علاوه بر توجه به وقایع جنگ تحمیلی به مقطع‌های آن نیز اشاره کرده است. در این بررسی، رویداد‌ها و حوادث پیش از انقلاب اسلامی هم که میان دو کشور عراق و ایران رخ داده آورده شده است.

این پژوهشگر از «جنگ در خلیج فارس»، «جنگ شیمیایی»، «جنگ نفت‌کش‌ها» و کمک‌های قدرت‌های بزرگ دنیا از جمله آمریکا، شوروی و فرانسه و نیز برخی کشور‌های عربی به دشمن بعثی به عنوان برخی موضوع‌های مطرح شده در کتاب تقدیر شده‌اش نام برد.

به گفته سردار علایی کتاب «روند جنگ ایران و عراق» که در 10 فصل و 1200 صفحه نوشته شده است، در پایان به تحلیل دلایل پذیرش قطعنامه 598 می‌پردازد.

وی جامع بودن این کتاب را از دلایل مورد تقدیر قرار گرفتن در جایزه کتاب فصل دانست و ادامه داد: در فصل پایانی کتاب به دستاورد‌های دفاع مقدس و ارزش‌هایی که در جامعه ایجاد کرده است نیز اشاره داشته‌ام.

سردار علایی در پاسخ به این سوال که برگزاری جایزه کتاب فصل چه تاثیری در جامعه نویسندگان دارد؟ گفت: برگزاری این جایزه مشوقی برای نویسندگان در حوزه‌های مختلف محسوب می‌شود و در نهایت به انتشار کتاب‌های پرمحتوا می‌انجامد. قدردانی از تلاش‌های نویسندگان آنان را به نگارش آثار خوب امیدوار می‌کند.

مراسم بیست و پنجمین جايزه کتاب فصل در سرای اهل قلم در حال برگزاری است. علی شجاعی صائین، مدیرعامل خانه کتاب، علی اسماعیلی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجید حمیدزاده، دبیر علمی جایزه کتاب فصل در این برنامه حضور دارند.
 
در این دوره از جایزه كتاب فصل سه هزار و ۶۴۶ عنوان اثر با یکدیگر به رقابت پرداختند. پس از داوری مقدماتی ۱۳۹ عنوان کتاب برای داوری نهایی انتخاب شدند.
 
همچنين در اين دوره  ۴۵ اثر در بخش کلیات، ۲۳۵ اثر در بخش فلسفه و روان‌شناسی، ۵۵۵ اثر در حوزه دین، ۵۱۲ اثر در زمینه علوم اجتماعی، ۳۴ اثر در بخش زبان‌، ۷۹ اثر در حوزه علوم محض، ۳۹۱ اثر در حوزه علوم کاربردی، ۱۴۴ اثر در بخش هنر، ۷۰۳ اثر در حوزه ادبیات، ۴۹۶ اثر در بخش تاریخ و جغرافیا و ۴۵۲ اثر در بخش کودک و نوجوان حضور داشتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها