به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، از جمله محورهای این همایش میتوان به شخصیتشناسی حکیم طهران اشاره کرد که عنوانهایی نظیر ابعاد عقلی و نقلی و نوآوری های علمی آقاعلی مدرس، زیستنامه، استادان و شاگردان حکیم طهران؛ بازخوانی پژوهشها و آنچه درباره احوال و آرای آقاعلی مدرس انجام پذیرفته است، روششناسی فکری فلسفی حکیم طهران و جایگاه حکیم طهران در حکمت متعالیه، بهعنوان زیرمجموعه بخش شخصیتشناسی حکیم طهران اشارهکرد.
همچنین سیره اخلاقی و معنوی آقاعلی مدرس، آقاعلی مدرس به روایت دیگران به عنوان موضوعات بخش شخصیتشناسی، منش سیاسی آقاعلی مدرس و معاصران وی، سلوک و تعامل آقاعلی مدرس با فقیهان، مواجهه حکیم طهران با جریانهای فکری معاصرش، عنوانهای بخش شخصیت اجتماعی ـ سیاسی را تشکیل میدهند.
در بخش معرفی حوزه حکمی تهران نیز موضوعاتی مانند زمینههای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی شکلگیری حوزه حکمی تهران، ابعاد و پیامدهای فرهنگی ـ اجتماعی حوزه حکمی تهران، جامعیت حوزه حکمی تهران در سدههای 13 و 14، شکلگیری تاریخی گفتوگو میان فلسفه اسلامی و فلسفه غرب در حوزه حکمی تهران و پیامدهای آن و ... در نظر گرفته شدهاند.
تحلیل آرا و اندیشههای حکیم طهران، مباحث تطبیقی و مقایسهای، بررسی آثار مرحوم حکیم موسس نیز دیگر محورها و بخشهای این همایش را تشکیل میدهند.
علاقهمندان به شرکت در این همایش باید خلاصه مقالههایشان را حداکثر تا 300 کلمه و اصل مقاله را حداکثر تا شش هزار کلمه (20 صفحه 300 کلمهای) تنظیم کنند. همچنین خلاصه مقاله و اصل آن نیز باید در محیط WORD با فونت Times New roman یا B Lotus تایپ شود. در عین حال همراه خلاصه مقاله، شرح حال علمی نویسنده (CV) نیز باید ضمیمه شده باشد.
خلاصه مقالات ارسالی و اصل آنها پس از داوری و گزینش برای ارایه، چاپ یا هر دو، رتبهبندی خواهند شد. ضمن آنکه مضمون مقاله نباید پیشتر در جایی چاپ شده باشد.
علاقهمندان به ارسال مقاله میتوانند خلاصه مقاله را نهایت تا 15 شهریور 1392 و اصل آن را تا 15 آبان 1392 به دبیرخانه همایش به نشانی اینترنتی info@hekim-tehran.com و hamayesh@hekmateislami.com و hekim-tehran.com/index.php/send ارسال کنند.
همچنین محققان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به پایگاه اطلاعرسانی همایش ملی حکیم طهران به نشانی اینترنتی www.hakim-tehran.com)، پایگاه اطلاعرسانی مجمع عالی به نشانی اینترنتی www.hekmateislami.com یا به دبیرخانه همایش ملی واقع در قم، دفتر مجمع عالی حکمت اسلامی مراجعه کنند یا با شماره 11ـ37757610ـ025 تماس بگیرند.
آقا علی معروف به علی مدرس، فرزند حکیم نامدار و موسس حوزه فلسفی تهران ملاعبدالله زنوزی، پس از شاگردی نزد پدر و بزرگان فلسفه و عرفان در تهران، اصفهان و قزوین بر کرسی تدریس فلسفه و حکمت در مدرسه سپهسالار تهران قرار گرفت و حدود 40 سال به تدریس حکمت و فلسفه پرداخت و چراغ حکمت متعالیه را روشن نگهداشت.
شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۰
نظر شما