مراسم افتتاحیه نمایشگاه نقاشیهای سیدعلی صالحی شب گذشته در حالی برگزار شد که قطعی برق آن را شاعرانه کرد و سبب شد که برخی بازدیدکنندگان این نمایشگاه با کمک نور گوشیهای تلفن همراه خود و شمع و چراغ قوه به تماشای نقاشیهای این شاعر بروند.-
غزل تاجبخش، شاعر و نویسنده، فرهاد عابدینی، غلامحسین سالمی، شاعر، اسدالله امرایی، مترجم و نویسنده، سیفالله صمدیان، عکاس، فریبرز ريیس دانا، اقتصاددان، کیومرث منشیزاده، شاعر و محقق ادبی، اردشیر صالحپور، نقاش، فرخنده حاجیزاده، نویسنده و ناشر، علی عبداللهی، نویسنده و مترجم و بابک گرمچی، گرافیست از هنرمندان و نویسندگانی بودند که در این مراسم حضور داشتند.
دقايقي پس از آغاز مراسم افتتاحيه، برق اين نگارخانه قطع شد و بازدیدکنندگان منتظر به امید وصل برق، حدود يك ساعت بيرون از نمايشگاه تجمع کردند اما پس از حدود یک ساعت انتظار خبری از وصل برق نشد و بازدیدکنندگان که در سالن شرقی طبقه اول خانه هنرمندان تجمع کرده بودند، همراه صالحی به داخل سالن برگشتند و به كمك چراغ موبایلها و شمع از نمايشگاه ديدن كردند.
اسدالله امرایی هم پس از دیدارش از نقاشیها با تاکید براینکه درباره وجوه هنری این آثار باید متخصصان نقاشی اظهار نظر کنند، گفت: چیزی که من در این نقاشیها دیدم روح سرکش یک شاعر بود.
علی عبداللهی شاعر و مترجم هم که مانند صالحی متولد مناطق جنوب غربی ایران است، درباره این نمایشگاه اظهار كرد: عناصری از فرهنگ و هنر منطقه زاگرس را به خوبی میتوان در نقاشیهای این شاعر شناخته شده کشورمان مشاهده کرد.
در حاشیه این نمایشگاه، نمایشگاهی هم از آثار نوشتاری و اشعار صالحی برپا شده که استقبال بازدیدکنندگان را در برداشت و بخشی از این کتابها هم در همین نمایشگاه به فروش رفت.
در افتتاحیه این نمایشگاه پنج اثر اين شاعر به نامهاي «غرق مدام»، «شهریور نوبت وزیدن باد»، «بلوط بالای کوه»، «زادرو» و «نطفه نه گانه» به فروش رفت.
نظر شما