یکشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶
پژوهشگران از اصول حاکم بر نقد و پژوهش پیروی کنند

دکتر حبیب‌الله اسماعیلی، عضو کمیته علمی حوزه نقد و پژوهش دومین جشنواره کتاب سال مقاومت بین‌الملل اسلامی (جایزه ادبی شهید آوینی ) معتقد است: در صورتی که پژوهشگران و منتقدان از اصول حاکم بر نقد و پژوهش و تکنیک‌ها و فنون موجود در این حوزه پیروی کنند، به‌یقین آثار از غنای بیشتری برخوردار می‌شوند.-

اسماعیلی در گفت وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، درباره محتوای آثار پژوهشی این دوره از جشنواره کتاب سال مقاومت بین‌الملل اسلامی (جایزه ادبی شهید آوینی ) اظهار کرد: خوشبختانه امسال آثار با رویکرد علمی و مطابق با ضوابط نشر تالیف شده‌اند که این موضوع باعث شد بررسی آثار با دقت بیشتری صورت بگیرد.

وی ادامه داد: با توجه به نوپا بودن این جشنواره، اغلب آثاری که دوره قبل دریافت می‌شد، ماهیت گردآوری و گزارش‌دهی داشتند اما این دوره تعداد بی‌شماری از آثار تالیفی منطبق با علم روز را شاهد هستیم.

عضو کمیته علمی حوزه نقد و پژوهش دومین جشنواره کتاب سال مقاومت بین‌الملل اسلامی (جایزه ادبی شهید آوینی ) از ضعیف بودن فرآیند اطلاع‌رسانی در این جشنواره خبر داد و گفت: بسیاری از نویسندگان و اهالی قلم به دلیل همین اطلاع‌رسانی ضعیف و دیرهنگام از برپایی چنین جشنواره‌ای بی‌خبر می‌مانند و اغلب، آثاری به دبیرخانه ارسال می‌شوند که سطح کیفی بالایی ندارند. بنابراین، متولیان برپایی این جشنواره باید برای تولید آثار ارزشمندتر، بخش اطلاع‌رسانی را تقویت کنند.

اسماعیلی توضیح داد: برای تولید آثار ماندگار و پیشگیری از تولید آثاری که از روش‌شناسی علمی دور هستند، باید نشست‌هایی با حضور برگزیدگان این جشنواره با هدف نقد و بررسی آثار برگزار شود. نویسندگان با شرکت در این جلسه‌ها ضمن آشنایی با نقاط قوت و ضعف آثار خود، به تبادل‌نظر و هم‌اندیشی با یکدیگر می‌پردازند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط