شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۳
زندگی و کارنامه علمی-فرهنگی مولفان و مترجمان آثار انتشارات دانشگاه تهران کتاب می‌شود

زندگی و کارنامه علمی-فرهنگی و ادبی مولفان و مترجمان کتاب‌های انتشارات دانشگاه تهران با عنوان «دانشنامه نام آوران انتشارات دانشگاه تهران» با بر آورد پنج هزار صفحه در پنج یا 6 جلد، به زودی منتشر می‌شود.-

غلامحسین مراقبی، مجری طرح «دانشنامه نام‌آوران انتشارات دانشگاه تهران» در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: انتشارات دانشگاه تهران، نخستین ناشر دانشگاهی کشور، در سال 1325 توسط دکتر پرویز ناتل خانلری تاسیس شد. این انتشارات در طول سال‌ها فعالیت، تنها کتاب‌های دانشگاهی تولید نکرده بلکه با تولید متون مختلف، آبشخور ادبیات و فرهنگ کتابی کشور به صورت مدون بوده است.

وی در ادامه با اشاره به حق و حقوق مولفانی که در رونق این انتشارات سهیم بودند، گفت: این مجموعه با هدف زنده نگاه داشتن  نام و یاد نویسندگان و مترجمانی صورت گرفته که نقش پررنگی در رونق  انتشارات دانشگاه تهران در طول سال‌ها ایفا کرده‌اند.

وی با اشاره به قسمت‌های مختلف این دانشنامه گفت: بخشی از این دانشنامه به زندگی و آثار مفاخر گذشته مانند ابوعلی سینا و جرجانی که کتاب‌هایشان توسط انتشارات دانشگاه تهران منتشر شده و بخشی دیگر به مصحح این قبیل آثار اختصاص دارد. همچنین زندگی و کارنامه علمی-فرهنگی مولفان اعم از ایرانی و غیر ایرانی و مترجمانی که آثاری از خود را از سوی انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسانده‌اند یا در دست چاپ دارند، محتوای این دانشنامه را تشکیل می‌دهد.

این پژوهشگر و محقق درباره برآوردی که تا کنون از تعداد صفحات و زمان انتشار این مجموعه شده، اظهار کرد: برآورد ما از این دانشنامه، حدود پنج هزار صفحه در پنج یا شش جلد بوده است و نخستین جلد این کتاب که به صورت الفبایی تهیه و تنظیم می‌شود، حدود سه ماه آینده به بازار کتاب عرضه می‌شود.

مراقبی کارنامه علمی، فرهنگی، هنری و ادبی نویسندگان و مترجمانی را که آثارشان در انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده یا در دست چاپ است، محوریت اصلی مطالب این دانشنامه عنوان کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها