جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰
گرمارودی: حوصله و ذوق زهرایی در کار نشر به ثمر نشست

علي موسوي‌گرمارودي گفت: آقای زهرایی يكي از دو يا سه ناشر مطرح کشورمان و از فرهنگی‌ترین ناشران به شمار می‌آمدند. ایشان هم دستي به نگارش داشتند و هم فوق‌العاده به كارشان با تخصص بسيار و آگاهانه دقت می‌کردند.-

 به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، علی موسوی گرمارودی، شاعر، در حاشیه مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد محمد زهرایی با اشاره به آشنایی 25 ساله‌اش با آن مرحوم گفت: آقای زهرایی يكي از دو يا سه ناشر مطرح کشورمان و از فرهنگی‌ترین ناشران به شمار می‌آمدند. ایشان هم دستي به نگارش داشتند و هم فوق‌العاده به كارشان با تخصص بسيار و آگاهانه آشنا بودند.

اين شاعر همچنین توضیح داد: زهاریی بسيار پرحوصله بودند. من كتابي براي چاپ به ايشان سپردم، اما آن‌قدر در حروف‌چيني تاخير پيش آمد كه من كتابم را از او پس گرفتم و به ناشر ديگري دادم. البته لازمه كاري كه او مي‌كرد، تاخير بود و در نتيجه حوصله نويسندگان سر مي‌رفت. مولف بايد حوصله زيادي مي‌داشت زيرا او كارش را فداي تعجيل مولف نمي‌كرد. نجف دريابندري اين حوصله را داشتند و نتايج آن را نيز براي كتاب «مستطاب آشپزي» گرفتند كه البته اين كتاب از جميع جهات و فاكتورهاي نشر متعالي، بي‌نظير است.

موسوي‌گرمارودي ادامه داد: او وجوه مختلفي داشت و ما با همه آن‌ها مي‌توانستيم به او علاقمند باشيم و اين علاقه هميشگي باشد. عقايد خاص و ايدئولوژي شخصي زهرايي‌ هيچ دخالتي در كار فرهنگي‌اش نداشت. اگر هركس با هر اعتقادي، در حوزه نشر از ایشان كمك مي‌خواست، بي‌دريغ او را همراهی می‌کرد.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط