وی ادامه داد:481 عنوان اثر به تفکیک حوزهها داوری شدند. از این تعداد در بخش جنگ نرم و عملیات روانی 103 عنوان کتاب، حوزه شعر 41 عنوان کتاب، حوزه فلسطین، لبنان و صهیونیزم شناسی 98 عنوان کتاب، حوزه علمی (نقد، پژوهش و ادبیات تحقیقی) 30 عنوان کتاب، حوزه ادبیات مستند 48 عنوان کتاب، حوزه بیداری اسلامی 33 عنوان کتاب، حوزه هنر 10 عنوان کتاب، حوزه استراتژیک 12 عنوان کتاب و حوزه کودک و نوجوان 106 عنوان کتاب مورد داوری قرار گرفتند.
صالحنژاد درباره بخش بینالملل گفت: تاکنون هزار و 59 عنوان کتاب بررسی شده که 483 عنوان به زبان انگلیسی و 576 عنوان به زبان عربی است.
وی با توضیح این مطلب که حجم آثار در زمان داوری کتابها تاثیرگذار بود و داوری بخش جنگ نرم به دلیل کثرت تعداد آثار زودتر آغاز شد افزود: در این بخش با آثار قابل توجهی روبهرو بودیم اما متاسفانه در بخش شعر و هنر تعداد آثار کم بود.
صالحنژاد درباره چرایی کم بودن کتابهای تولیدی در بخش هنر گفت: متاسفانه تعداد آثار هنرمندان ما در این حوزه کم است و این آمار امسال به 10 عنوان کتاب رسیده است. هنرمند برای تولید بیشتر این نوع آثار باید وارد مقوله تحقیق و پژوهش شود. انجام این اتفاق هم برای هنرمند هزینه در بر دارد. بنابراین مسوولان فرهنگی کشور در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری باید از این هنرمندان حمایت کنند تا شاهد رشد و تولید کتابهای هنر مقاومت در کشور باشیم.
اختتامیه دومین جشنواره بینالمللی کتاب سال مقاومت (جایزه ادبی شهید آوینی) مهر ماه امسال در تهران برگزار میشود.
نظر شما