سه‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۹
المور لئونارد نویسنده سالخورده اما پرکار راهی بیمارستان شد

المور لئونارد، نویسنده پرکار که به عنوان دیکنز دیترویت شناخته می شود، در 87 سالگی به دلیل سکته راهی بیمارستان شد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از مووی فون، این نویسنده که از چهره های محبوب هالیوود است و بارها از آثارش اقتباس سینمایی شده، 29 جولای دچار سکته مغزی شد و در حال حاضر در یکی از بیمارستان های دیترویت بستری است.

بنابر گزارش ها سکته لئونارد که برنده جایزه افتخاری کتاب ملی آمریکاست، خطر جانی نداشته است.

المور لئونارد، رمان نویس و فیلمنامه نویس آمریکایی از دهه 50 قرن بیستم شروع به انتشار رمان هایی در ژانر وسترن کرد و سپس به نوشتن داستان های جنایی و تریلرهای تعلیق آمیر روی آورد. بسیاری از آثار او با اقتباس سینمایی راهی پرده نقره ای شده است.

وی که استاد نوشتن کتاب های جنایی تاریک است، شاهد تبدیل شدن این آثار به چندین سریال تلویزیونی و فیلم سینمایی بوده است. «خارج از دید»، «جکی براون» و «سه و ده دقیقه به یوما» در میان رمان ها و داستان های کوتاه لئونارد هستند که تبدیل به فیلم های سینمایی شده اند.

لئونارد همچنین طراح اصلی شخصیت ریلن گیونز، مارشال فدرال سریال «توجیه شده» شبکه اف اکس نیز هست. از فیلمنامه های او نیز می توان به فیلمنامه فیلم وسترن سال 1972 کلینت ایستوود با عنوان «جو کید» اشاره کرد.

لئونارد که در نیواورلئانز متولد شده، در دهه 30 تحت تاثیر دو موضوع مهم آن روزها قرار گرفت که یکی ماجرای بانی و کلاید در سرقت از بانک ها و دیگری تیم بسکتبال دیترویت تایگرز بود. او که از دانشگاه دیترویت فارغ التحصیل شد در دوره جنگ وارد نیروی دریایی شد و پس از جنگ به تحصیل در رشته فلسفه پرداخت.

وی اولین موفقیتش را در سال 1951 با انتشار داستان کوتاهی با عنوان «دادگاه آپاچی ها» تجربه کرد و از همین جا به نوشتن داستان های وسترن روی آورد و در این زمینه بیش از 30 عنوان داستان کوتاه نوشت. اولین رمان او با عنوان «شکارچیان بخشش» در سال 1953 منتشر شد و پس از آن چهار رمان دیگر با فاصله ای اندک به بازار فرستاد. دو عنوان از این رمان ها بعدها در قالب فیلم سینمایی درآمدند که شامل «بلند» و «سه و ده دقیقه به یوما» می شوند.

المور لئونارد به عنوان دیکنز دیترویت شناخته می شود و آثار او ارایه کننده تصویری از مردم این منطقه از آمریکا هستند. سال بلو، مارتین امیس و استفن کینگ بارها دیالوگ نویسی او را تحسین کرده اند و استفن کینگ به او لقب نویسنده بزرگ آمریکایی داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها