احمدی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: بر اساس درجه بنديهاي كتابخانههاي عمومي فقط 9 استان در كشور داراي كتابخانه مركزي هستند و اين در حالي است، كه كتابخانه مركزي اين استان بر طبق درجهبنديها در رده چهارم قرار مي گيرد.
وي با بيان اينكه عنوان جديد كتابخانه مرکزی این شهرستان از میان يكي از شخصيتهاي ديني و ملي انتخاب خواهد شد، اظهار کرد: نام كتابخانههاي عمومي استان كه با عناويني مانند شماره يك و شماره دو نامگذاري شده است، به زودی تغییر خواهند کرد.
وي ارتباط موثر كتابداران با مخاطبان را يك اصل اساسي دانست و اظهار کرد: رفتار و اخلاق كتابداران به عنوان معتمدان مردم در اين حوزه نقش تعيين كنندهاي در توجه مردم به اين مكان فرهنگي دارد.
مديركل كتابخانه هاي عمومي استان كردستان ادامه داد: بايد سطح خدمت رساني در كتابخانه عمومي كه از نهادهاي فرهنگي اثرگذار در شهرستان سنندج است، افزايش يابد.
آغاز مجدد طرح پیک مهر در استان
احمدی با اشاره به اینکه متاسفانه اجرای این طرح به دلیل توقف ارسال کتاب از مرکز متوقفشده بود، عنوان کرد: با رفع این مشکل، قفسههای پیک مهر دوباره فعال میشوند.
وی درباره جزییات این طرح گفت: در اين طرح قفسههاي ويژهاي به صورت ثابت و سيار كه حاوي كتاب هايي در شمارگان برنامهريزي شده با قطع پالتويي است در ادارهها و سازمانهاي پرتردد، موسسهها، مراكز درماني و پايانههاي مسافربري نصب ميشوند.
احمدي عنوان كرد: اکنون 30 قفسه پيك مهر در مكانهايي مانند دادگستري، بيمارستانها، استانداري، كميته امداد امام خميني (ره)، كانونهای فرهنگي، فرودگاه، ميراث فرهنگي در این استان راه اندازي شده است.
مديركل كتابخانه هاي عمومي استان كردستان ميانگين عضويت در كتابخانههاي عمومي استان را سه و نيم درصد عنوان کرد و گفت: بر اساس سند نهضت مطالعه مفيد تا سال 1404 بايد 3/5 درصد از جمعيت كشور عضو كتابخانهها باشند.
وي زيربناي كتابخانههاي عمومي نهادي و مشاركتي كردستان را 24 هزار و 352 متر مربع ذكر كرد و گفت: شاخص فضاي مطالعه در استان به ازاي هر صد نفر 3/1 متر مربع است.
دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۹
نظر شما