به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، زنگنه گفت: مخاطبان کمتری شعر نو را میپسندند و باید گفت که این شعر بیشتر برای مخاطبان حرفهای سروده میشود؛کسانی که بیش و کم هم با شعر کلاسیک آشنایند و هم شعر نو را میشناسند.
این شاعر افزود: با تمام این تفاسیر معتقدم که شعر فارسی به زبان مردم نزدیک تر است.
زنگنه گفت: شعر مدرن برای اغلب مضامین امروزی مناسب است به شرط آن که در زبان نزول نکند و زبان مردم عادی باشد.
این شاعر تنگستانی ادامه داد: سرایش شعرهای دفتر «از روبهرو میآیم» را از سالها پیش آغاز کردم؛ زمانی که هنوز مرحوم منوچهر آتشی زنده بود. او در مجله «کارنامه» کار میکرد. شعری را از همین کتاب تلفنی برای او خواندم و او گفت: «من این شعر را جایی خوانده ام!» اما من هنوز آن را منتشر نکرده بودم. مرحوم آتشی گفتند: «شاید خودم می خواستم با مؤلفههای بومی چنین شعری را بنویسم!» آتشی بر خلاف آنچه در کتابهای دیگر نوشته شده، هم ولایتی من بود و این موضوع را در کتابم آوردهام.
در یکی از شعرهای این مجموعه نوشته شده است: «صدای گنجشکهایت به تخیلم می ریزد/ از دره دزاشکن/ و گل هایی که دسته دسته می شوند در دست دختران گلچینت/ سمل/...»
موسی زنگنه متولد 15 شهریور 1357 از روستای سمل از توابع تنگستان استان بوشهر تحصیلات مقدماتی را در زادگاهش گذراند و بعدها در رشته ریاضی محض قبول شد اما کارشناسی حسابداری گرفت.
«از روبهرو می آیم» شامل 36 قطعه شعر سپید است که در 75 صفحه، با شمارگان هزار نسخه و قیمت سه هزار و 500 تومان، اسفندماه 1391 از سوی انتشارات داستان سرا منتشر شده است.
شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۲
نظر شما