منیر در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: این بخش تا کنون 400 عنوان کتاب از نویسندگان استانی را گردآوری کرده است و تلاش میکنیم نویسندگانی که اصالتشان اردبیلی است و ساکن شهرهای دیگرند نیز به این مجموعه اضافه شوند.
وی با اشاره به شبانهروزی بودن کتابخانه مرکزی شهرستان اردبیل اظهار کرد:طبق مصوبه نهاد کتابخانههای عمومی کشور هر استان باید یک کتابخانه عمومی خود را بر اساس دارا بودن شرایط به کتابخانه شبانهروزی تبدیل کند.
منیر افزود: عضویت افراد در کتابخانه مرکزی شهرستان بعد از شبانهروزی شدن دو برابر شده است اما کتابخانههای شبانهروزی به دلیل متقاضیان شبانه، برای استفاده بانوان محدودیت دارد و باید از نظر امنیتی با همراه مراجعه کنند.
رییس کتابخانههای عمومی شهرستان اردبیل با اشاره به جمعیت 520 هزار نفری شهرستان اردبیل عنوان کرد: این شهرستان دارای 9 کتابخانه عمومی و شش کتابخانه مشارکتی است و کتابخانه مرکزی این شهرستان به صورت شبانهروزی اداره میشود.
وی درباره راهکارهای افزایش سرانه مطالعه در این شهرستان و دلایل انتخاب شهرستان اردبیل به عنوان کاندیدای شهر مطالعه گفت: کتابخانه شبانهروزی، تعداد کتابخانههای مشارکتی و روند افزایش عضویت در کتابخانهها از مهمترین دلایل انتخاب این شهر به عنوان شهر مطالعه بوده است.
منیر با بیان اینکه کتابخانه مرکزی شهرستان به صورت شبانه پذیرای 100 تا 300 نفر است، اظهار کرد: کتابخانههای شبانهروزی به دلیل نداشتن محدودیت در زمان و سالن مطالعه وسیع، مکان خوبی برای مطالعه کسانی است که امکان مطالعه كتاب در منزل را ندارند.
رییس کتابخانه عمومی شهرستان اردبیل با اشاره به افزایش ساعت کاری کتابخانههای شهرستان اردبیل گفت: کتابخانههای استان اردبیل با یک ساعت افزایش کار از ساعت 8 صبح تا 19 فعالیت میکردند و اکنون تا ساعت 20 مشغول خدمترسانی هستند.
منیر درباره مزایای کتابخانههای مشارکتی نسبت به شبانهروزی اظهار کرد:کتابخانههای مشارکتی پرهزینه، نیازمند نیرو و دارای شرایط اداره سختی هستند درحالی که کتابخانههای شبانهروزی با حداقل هزینه میتوانند خروجی بهتری داشته باشند.
سهشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۲
نظر شما