مسعود اسکندری،مسوول کتابخانه مرکز پژوهشهای علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه، در گفتو گو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در مورد این مرکز و فعالیتهای آن اظهار کرد: مرکز پژوهشهای علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه، اولین مرکزی است که در ایران با هدف خاص تحقیقات در حوزه علوم سیاسی و روابط بین الملل از سال 1367 شروع به کار کرده و علاوه بر مطالعه و تحقیق پیرامون مسایل نظری روابط بینالملل، خاورمیانه شناسی را محور فعالیتهای مطالعاتی، تحقیقاتی و اطلاع رسانی خود قرار داده است.
وی درباره کتابخانه مرکز پژوهشهای علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه گفت: علوم سیاسی، حقوق و روابط بینالملل، اقتصاد، علوم اجتماعی، تاریخ و فرهنگ محوریت موضوعی کتابها و مجلات کتابخانه مرکز را تشکیل میدهند. البته حدود 80 درصد منابع موجود به طور کلی درباره کشورهای خاورمیانه و تحولات آن در حوزههای مختلف است.
وی افزود: شش هزار کتاب فارسی، سه هزار و 500 کتاب لاتین، دو هزار 200 کتاب عربی از موجودیهای کتابخانه تخصصی مرکز است. از دیگر منابع کتابخانه میتوان به 60 عنوان فصلنامه، 80 عنوان مقاله و 30 عنوان گاهنامه و مجله اشاره کرد.
اسکندری درباره خدمات کتابخانه به اعضای آن گفت: تمام تلاش ما بر این است که منابع خود اعم از کتاب، فصلنامه و گاهنامه را به روز کنیم. اعضا میتوانند با استفاده از سیستم جستوجو، منبع مورد نظر خود را یافته و از سالن مطالعه مرکز استفاده کنند. همچنین کتابهای مرجع و دایرة المعارفهایی ارزشمند، به زبان فارسی، لاتین و عربی در کتابخانه موجود است.
وی در پاسخ به این سوال که چه کسانی میتوانند با عضو شدن در کتابخانه از منابع آن بهره مند شوند، گفت: دانشجویان رشتههای مرتبط، محققان و پژوهشگران حوزه خاورمیانه میتوانند از منابع و امکانات موجود کتابخانه مرکز استفاده کنند. البته محدودیت خاصی هم برای عموم علاقمندان به منظور عضویت در کتابخانه وجود ندارد.
کتابخانه مرکز پژوهشهای علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه به نشانی تهران، بلوار کشاورز، خیابان نادری، پلاک 8، شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 15 آماده ارایه خدمات به مراجعان است.
شنبه ۸ تیر ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳
نظر شما