چهارشنبه ۵ تیر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۴
تلفیقی از دروس حوزوی و دانشگاهی در ‌کتاب‌های دانشگاه امام صادق(ع)

محمد روشنی، مدیر انتشارات دانشگاه امام صادق(ع) تولید کتاب‌های میان رشته‌ای را رویکرد اصلی مکتوبات این مرکز دانست؛ چرا که راهبرد آموزشی این دانشگاه تلفیق دروس حوزوی و دانشگاهی است._

این ناشر در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در این باره توضیح داد: در این رویکرد میان‌رشته‌ای بر دیدگاه‌های ایرانی ـ اسلامی تاکید داریم، دیدگاهی که محققان رشته‌های دیگر نیز بتوانند از آموزه‌ها و یافته‌های آن استفاده کنند و به نوعی مطالب هم‌پوشانی علمی داشته باشند.

روشنی، تبیین دیدگاه‌ها و نظریه‌های سیاست اسلامی را رویکرد اساسی انتشارات دانشگاه امام صادق(ع) در انتخاب و نشر مکتوبات حوزه علوم سیاسی دانست و گفت: در این راستا با سایر مراکز و نهادهای آموزشی نیز همکاری‌هایی داریم. به عنوان مثال برخی از نهادها صرفا رویکردهای پژوهشی دارند و نمی‌توانند تولیدات خود را در قالب کتاب به چاپ برسانند، علاوه بر نشر آثاری که با رویکردهای این دانشگاه هماهنگ‌اند، محققان و استادان این دانشگاه در انجام پروژه‌های تحقیقاتی نیز با آن‌ها همکاری و تعامل دارند.

وی افزود: از دیگر دلایل این تعامل می‌توان به محدودیت‌ها و مشکلات حوزه چاپ و نشر اشاره کرد که دشواری‌هایی را برای تولیدات مکتوب ایجاد کرده است.

مدیر انتشارات دانشگاه امام صادق(ع) درباره دیدگاه‌های تلفیقی این مرکز آموزشی در تولیدات و آموزش‌ها بیان کرد: محققان و پژوهشگران این دانشگاه علم روز را با علوم دینی تلفیق می‌کنند تا به نوعی با رویکردهای دینی در راستای مرجعیت علمی گام بردارند.

وی در پاسخ به این سوال که «خط قرمزهای مکتوبات دانشگاه امام صادق(ع) چیست؟» گفت: ما خط قرمز خاصی نداریم، رویکرد ما نشر آثار میان رشته‌ای و اسلامی است. بر مبنای این دیدگاه در رابطه با آثار ترجمه‌ای که رنگ و بوی تفکرات مولفان غربی را دارند، حساسیت بیشتری داریم و ترجمه این دسته از کتاب‌ها را با بررسی و تحلیل‌های بیشتری به چاپ می‌رسانیم.

مدیر انتشارات دانشگاه امام صادق(ع) در پایان یادآور شد: هدف اصلی ما تولید کتاب‌ها و آثاری است که علاوه بر نگاه آسیب‌شناسانه نسبت به موضوعات گوناگون، تلفیقی، علمی و بر مبنای نیازهای روز جامعه باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط