وی از کتابهای «ویراستاری آسان»، «جنگ تن به تن»، «پدران سرباز، پسران سرباز»، «پروازی دیگر» و «کبوتر چاهی» به عنوان آثاری نام برد که به این جشنواره ارسال کرده و افزود: تمامی این کتابها از سوی سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است.
اسفندیاری با بیان اینکه «در دوره نخست جشنواره ملی حضرت علی اکبر (ع) هم آثاری را به این جشنواره ارسال کرده بودم که نامزد دریافت جایزه شده بود» اظهار کرد: از ویژگیهای این جشنواره ملی این است که آثار در بخشهای مختلف از سوی داوران برجسته مورد ارزیابی قرار میگیرند و این امر سبب نگاه تخصصی به آثار و در نتیجه ارتقای سطح کیفی جشنواره میشود.
وی نبود اطلاع رسانی مطلوب را از ضعفهای این جشنواره دانست و در اینباره افزود: من به صورت اتفاقی متوجه آگهی جشنواره ملی حضرت علی اکبر (ع) شدم، درست زمانی که فرصت اندکی تا پایان زمان ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره باقی مانده بود.
نویسنده کتاب «پدران سرباز، پسران سرباز» ادامه داد: این در حالی است که جشنوارهای که برای جوانان ایرانی در سطح ملی برگزار میشود، باید دارای سایت مستقل و اطلاعرسانی مناسبتری باشد تا شرکتکنندگان از روند برگزاری جشنواره آگاه شوند. اطلاعرسانی دقیق همچنین سبب حضور بیشتر جوانان در جشنواره خواهد شد و رقابت جذابتری ایجاد میشود.
اسفندیاری در پایان دریافت رتبه برتر در بخش ادبیات جشنواره حضرت علی اکبر(ع) را نتیجه همکاری سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران و دیگر همکاران او در انتشار و معرفی آثارش دانست و از آنان قدردانی کرد.
آیین اختتامیه جشنواره ملی حضرت علی اکبر (ع) عصر پنجشنبه 30 خردادماه 92 با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار وحدت برگزار شد. برترینهای این جشنواره ملی، فردا (دوم تیر) از سوی دکتر محمود احمدینژاد، رییس جمهوری هم مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
نظر شما