امروزه، بررسی ويژگیها و خواص مواد بدون مطالعه ريزساختارها امکان پذير نيست. بررسی آرايش اتمی به همراه آناليز موضعی، اطلاعات ارزشمندی برای درک کامل خواص و رفتار مواد فراهم کرده است. انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران، در این باره کتابی با عنوان« ميکروسکوپهای الکترونی و روشهای نوين آناليز ابزار شناسايی دنيای نانو»را منتشر کرده است._
محققان، با استفاده از پروبهای الکترونی، يونی و مکانيکی، الکتريکی، مغناطيسی و فوتونی بر محدوديتهای نور مرئی به عنوان يک پروب شناسائی فایق آمدهاند، بهگونهای که امروزه بزرگنمايیهای بالاتر از يک ميليون برابر و در مقياس سه بعدی تا حد تفکيک اتمی امکان پذير شده است.
کتاب حاضر با همکاری پيروز مشهدی، سعيد کاويانی، حسين سرپولکی و عليرضا ذوالفقاری به رشته تحریر در آمده است.
در این کتاب 11 فصلی موضوعاتی مانند ميکروسکوپی با نور و الکترون، الکترونها و برهم کنش آنها با نمونه و براش الکترونی مورد بررسی مولفان قرار گرفته است.
در ادامه این کتاب، میکروسکوپ الکترونی عبوری و میکروسکوپ الکترونی رویشی به همراه حل الگوی براش به مخاطبان و علاقهمندان این کتاب معرفی شده است.
انتشارات دانشگاه علم و صنعت، کتاب «ميکروسکوپهای الکترونی و روشهای نوين آناليز ابزار شناسايی دنيای نانو» را در 540 صفحه برای سومینبار با قیمت 12هزار و پانصد تومان راهی بازار کتابهای دانشگاهی کرده است.
نظر شما