چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰
كتاب «راهنماي نوشتن به زبان علمي» در ويترين كتاب‌های دانشگاهي

«اگر شما نتوانيد راجع به كاري كه انجام داده‌ايد بنويسيد،مثل آن است كه آن را انجام نداده‌ايد» اين جمله متنی از كتاب «راهنماي نوشتن به زبان علمي» نوشته دیوید لینز دی است كه اهميت كسب آموزش‌هاي لازم برای نوشتن متون علمي را یادآور می‌شود. به اعتقاد نویسنده موضوع نوشتن مطالب علمی زمانی اهميت بیشتری پیدا می کند كه فرد مجبور به نوشتن مقالات تخصصي شود.-

به گزارش خبرگزاري كتاب(ايبنا)، در دنياي امروز دانشمندان از طريق نوشته‌هايشان با هم در ارتباطند و يافته‌هاي علمي خود را با چاپ در مجلات مختلف تخصصي، به اشتراك مي‌گذارند. از این رو اثرگذاري از مهم‌ترين فاكتورهاي نوشتن براي ايجاد ارتباط بهتر است.

كتاب «راهنمای نوشتن به زبان علمي» يكي از پرفروش‌ترين كتاب‌ها در دنياست که می‌تواند مورد استفاده دانشجويان در تمامي سطوح قرار گیرد. اين كتاب تمريني، سبب رمزگشايي گام به گام خواننده از نحوه نوشتن به صورت علمي مي‌شود. كتاب با بياني روشن و واضح به هدايت دانشمندان و دانش‌پ‍ژوهان  ‌می‌پردازد و آن‌ها را در موقعیت‌های متعددی راهنمايی مي‌كند.

دیوید لینز دی، مولف كتاب، آن را به زباني بسيار ساده نوشته و كار سخت و طاقت فرساي نوشتن علمي را به يك تمرين جذاب و جالب تبديل کرده است.

هدف اين كتاب ارايه مطالب مهم و زيربنايي نوشتن به زبان علمي است و مولف سعي کرده تا در آن به نكات اساسي موردنياز محققان در امر نوشتن اثرگذار اشاره کند.

كتاب «راهنماي نوشتن به زبان علمي» که توسط دیوید لينز دی استاد دانشگاه استراليا تالیف شده و زهره حيدريان استادياربخش بيوتكنولوژي دانشگاه شيراز و مريم حيدريان کار ترجمه آن را انجام داده‌اند از 9 فصل تشكيل شده است. آغاز نوشتن، ايجاد همبستگي بين نوشته‌ها، آزمايش خوانا بودن و طرح نهايي عناوین بخش اول کتابند. در بخش دوم كتاب، مقالات مروري، پايان نامه، مقاله قابل ارایه در سمينار و كنفرانس و تهيه متن علمي قابل درك براي افراد عادي (غير متخصص) آورده شده است.

این کتاب سال جاری توسط انتشارات جهاد دانشگاهي در 154 صفحه با شمارگان هزار نسخه‌ای و قيمت پنج هزار تومان روانه بازار شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها