دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸
«دار و دسته دار علی» به چاپ دوم رسید

اکبر صحرایی، که مجموعه سه جلدی «دار و دسته دارعلی» او به تازگی به چاپ دوم رسیده، گفت: این اثر در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی شد و فکر می‌کنم نگاه تازه‌تر به مسایل دفاع مقدس و تفاوت در فرم و روایات طنزگونه داستان‌ها،به استقبال از آن کمک کرده باشد.-

 صحرایی به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: این مجموعه در نمایشگاه کتاب امسال رونمایی شد و استقبال نسبتا خوبی هم از آن صورت گرفت.

وی اظهار کرد: «آمبولانس شتری»، «گردان بلدرچین‌ها» و « برانکارد دربستی» نام سه مجلد این مجموعه هستند که نگارش آن‌ها را دی ماه سال گذشته به پايان رساندم و به ناشر سپردم.

صحرایی اظهار کرد: کتاب‌های اين مجموعه‌، داستان‌هایی کوتاه با موضوعی مجزا هستند اما در مجموع خط داستانی به هم پیوسته است و خواننده می‌تواند کتاب‌های اين مجموعه را از هر بخش کتاب مطالعه کند.
 
نویسنده کتاب «پرونده 312» ادامه داد: در این کتاب نگاهی نوآورانه‌ به مساله دفاع مقدس داشتم و در فرم نیز تغییرات زیادی ایجاد کردم. داستان‌های «دار و دسته دار علی» به زندگی شخصیت‌های داستان در حین سال‌های دفاع مقدس می‌پردازد که با نگاهی طنز شکل یافته‌اند. در مجموع این کتاب‌ها شامل ۶۴ داستان کوتاهند.

وی گفت: هم اکنون جلد چهارم این مجموعه را می‌نویسم که در ادامه داستان‌های این مجموعه منتشر خواهد شد. این مجلد، «پل صراط» نام دارد و ماجرای دارعلی با پای مصنوعی را روایت می‌کند.

صحرايی متولد 1339 شيراز است. وی تحصيلات خود را تا مقطع كارشناسی در رشته مديريت ادامه داده است. صحرايی پیش از انقلاب مطالعه را به صورت جدی با داستان‌های محمود حكيمی، جلال آل‌احمد‏ و آثار كلاسيک جهان آغاز كرد.

وی با پايان یافتن جنگ تحمیلی عراق علیه ایران نوشتن خاطرات خود و دوستانش را درباره جنگ پی گرفت؛ طوری‌ كه خاطرات و بعدها داستان‌هايش در مجله‌ تخصصی كمان، روزنامه‌ ايران، ماهنامه عصر پنجشنبه، خبر جنوب‏ و عصر به چاپ رسيدند.

مجموعه‌ داستان جنگ به نام «كانال مهتاب» اولين كتاب صحرايی سال ١٣٧٨ به چاپ رسيد. او يک سال بعد از انتشار اين كتاب، مجموعه داستان «هزار و نه» را منتشر كرد. كتاب بعدی وی نيز مجموعه داستانی با عنوان «خمپاره خواب آلود» بود كه موضوعی طنز دارد و در سال ١٣٨٢ به چاپ رسيد. این كتاب جايزه پنجمين جشن فرهنگ فارس را به خود اختصاص داده است. وی افتخارات و جوايزی چون ديپلم افتخار و قلم بلورين نهمين دوره‌ جشنواره مطبوعات ايران بخش دفاع مقدس در سال ١٣٨١ و جایزه کتاب برگزیده بخش داستانی چهارمين همايش ادبی سوختگان وصل دانشگاه تهران سال ۱۳۸۴ را از آن خود کرده است.

از آثار او رمان «پرونده‌ ٣١٢» و مجموعه داستان «آنا هنوز هم مي‌خندد» را می‌توان نام برد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط