مدیر اجرایی مجمع ناشران انقلاب اسلامی درباره تلاش این مجمع برای راهاندازی کارخانههای کاغذ گفت: هنوز به نتیجه روشنی که نوید بخش فعالیت زود هنگام کارخانهها باشد دست پیدا نکردهایم. اما تصور میکنیم با تاکید مقام معظم رهبری در بازدید از نمایشگاه کتاب امسال برای اهتمام در حل مساله تولید کاغذ در داخل کشور، به زودی شاهد فعالیتهای کارخانهها باشیم.-
وی درباره نتیجه این گفتوگوها با مسوولان حاضر در غرفه برای حل مشکل کاغذ گفت: مجمع ناشران انقلاب اسلامی نهادی دولتی نیست که ورود مستقیمی به این موضوع داشته باشد، ولی در سال گذشته تلاش کردیم تا بخشهای مختلف در بدنه دولت و خارج از آن را به حل مشکل تولید کاغذ ترغیب کنیم. یکی از این موارد فعال کردن کارخانههای متوقف مانده بود.
احمدوند درباره نتیجه این تلاشها توضیح داد: هنوز به نتیجه روشنی که نوید بخش فعالیت زود هنگام کارخانهها باشد دست پیدا نکردهایم. اما تصور میکنیم با تاکید مقام معظم رهبری در بازدید از نمایشگاه کتاب امسال و توصیهای که به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اهتمام در حل مساله تولید کاغذ در داخل کشور داشتند به زودی شاهد فعالیتهای کارخانهها باشیم.
وی درباره چرایی فعال نبودن کارخانههای تولید کاغذ کشور گفت: این کارخانهها مسایل حقوقی دارند و در اختیار بانک صنعت و معدناند و به دلیل همین مشکل، کارخانههای کاغذ راهاندازی نمیشوند. آنها منتظر خرید این کارخانهها هستند. البته با رایزنیهای انجام شده با صندوق توسعه ملی برای پرداخت وام اعلام آمادگی شده است و امیدواریم تعاونیها در این زمینه پا پیش بگذارند و برای راهاندازی مجدد کارخانهها اقدام کنند.
احمدوند درباره عضو پذیری جدید مجمع ناشران انقلاب اسلامی و رضایت عضوهای پیشین از عملکرد این مجمع افزود: در پایان بیستوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تعداد ناشران جدید اعلام خواهد شد. ناشران عضو در جریان برنامههای شرکت توزیع کتاب ترنج و اهداف آن قرار میگیرند اما باید به این نکته توجه داشت که راهاندازی و تکمیل فرایند جریان توزیع در کشور اقدامی نیست که بتوان نتیجه آن را در مدتی کوتاه دید. البته تلاش کردهایم تا قدمی هر چند کوچک برای رفع مشکلات حوزه نشر برداریم.
وی درباره اجرای طرح ترنجستان در متروی تهران گفت: در 16 ایستگاه مترو کتابفروشیهای ترنجستان توسط شرکت ترنج اداره میشود. در نظر داریم با همکاری معاونت فرهنگی مترو تمام ایستگاههای پر تردد را تحت پوشش این طرح قرار دهیم. از امروز (17 اردیبهشت 92) هم تبلیغاتی را در واگنهای مترو با همکاری معاونت فرهنگی مترو آغار کردهایم و امیدواریم تاثیر مثبتی در فضای کتابخوانی داشته باشد.
احمدوند نتیجه برپایی سالن یاس بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را آشنایی با نیاز مخاطبان عنوان کرد و افزود: نتیجه آن شناسایی موضوعهای مورد علاقه و معرفی کتابهای خوب و پر محتوا بود که بخشی از این آثار در قالب یک بروشور در نمایشگاه بیستوششم ارایه و با استقبال خوب مخاطبان روبهرو شده است.
بیستوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 21 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی(ره) برپاست.
نظر شما