غرفهای موسوم به «بانوان» عنوان یکی از بخشهای فرهنگسرای کتاب است که تنها محصولش ارایه مشاوره و مددرسانی فکری به والدین به ویژه بانوان در امور تحصیلی و تربیتی فرزندان است.-
وی معرفی کانونهای مختلفی که در سرای محلهها وجود دارند، از دیگر نکات آموزشی این غرفه دانست و گفت: با اغلب مخاطبانی که به اینجا مراجعه میکنند درباره ضرورت و نحوه آمادگی ذهنی صحبت میکنم. با وجود این که اینجا غرفه امور «بانوان» نام دارد اما با آقایان هم صحبت میکنم.
عبدالملکی با اشاره به این که در این چند روزه این غرفه خلوت نبوده است، بیان کرد: با وجود اینکه در این غرفه کتاب یا محصولاتی معرفی یا عرضه نمیشود باز هم مخاطبان نمایشگاه استقبال خوبی دارند و با وجود خستگی ساعتها بازدید از نمایشگاه توجه خوبی به این غرفه داشتند که در مواقع زیادی نتیجهبخش نیز بوده است. حتی برخی علاقه داشتند این ارتباط و روند دریافت مشاوره در ایام بعد از نمایشگاه نیز تداوم یابد.
مسوول غرفه «بانوان» در پاسخ به این سوال که بیشترین سوالی که والدین در این بخش میپرسند یا آسیبی که به عنوان یک مشاور با آن مواجه بودید، چیست؟ گفت: نکته اصلی به ویژه وقتی والدین با همدیگر برای مشاوره حضور مییابند، اختلاف فرهنگی میان پدر و مادر و دو الگوی متفاوت فرهنگی آنهاست که هریک تصمیم دارند الگوهایی که با آن پرورش پیدا کردهاند را در زندگی خود نیز پیاده کند. این تضاد و تعارض برای رفتار با کودک مشکلاتی را ایجاد میکند. در چنین وقایعی من روش مهندسی ذهن را پیشنهاد میکنم.
وی افزود: در این روش، سیستم فکری انسانها بررسی میشود و تاکید دارد که وقتی ذهن انسان آماده شد، هر فردی میتوان مساله خود را حل کند. ما باید بپذیریم که سیستم فکری همه انسانها با هم متفاوت است، اما وقتی این ذهن آماده شود، این تفاوتها از میان میرود. ما به مراجعان میآموزیم که ورودیهای مناسب را دریافت کنند تا خروجیهای مناسبی داشته باشند.
نظر شما