به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، حکیمی گفت: کتاب «در جست و جوی حقیقت» درباره سه دانشجوست که از سوی موسسه پژوهش ادیان در اروپا، به هندوستان اعزام میشوند تا درباره دو آیین غیر ابراهیمی هندویی و بودیسم به پژوهش بپردازند و در این تحقیق میدانی، موسسه را از محتوای این دو دین آگاه سازند.
وی افزود: پس از اینکه آنان به هندوستان میروند، درباره ادیان دیگری چون زرتشت به پژوهش میپردازند. این سه نفر، سلمان، پژوهشگر شیعه، خالد، پژوهشگر سُنی و ویلیام، پژوهشگر مسیحی، این حلقه پژوهش را تشکیل میدهند.
کتاب «در جستوجوی حقیقت» از سوی انتشارات «کتاب نفیس» در 192 صفحه و با شمارگان یکهزار نسخه در روزهای اخیر به چاپ رسیده است.
حکیمی در ادامه به کتاب «پرواز به سوی سیاره آزادی» هم اشاره کرد و گفت: این داستان در ژانر داستانهای علمی، تخیلی نوشته شده است که زمینههای دینی هم در آن دیده میشود. این کتاب به داستان پرواز یک سفینه در سال 2050 اختصاص دارد که در ادامه پیامهایی را به همراه دارد.
وی درباره اثر دیگر خود نیز توضیح داد: «سرودهای رهایی» داستان مسلمانان برضد استعمارگران اروپایی است که مردم بومی رودزیا یا زیمباوه کنونی را به خاطر سیاه بودن رنگ پوستشان تحقیر میکنند.
«پرواز به سوی سیاره آزادی» در 66 صفحه، با شمارگان یکهزار نسخه و بهای سه هزار تومان و «سرودهای رهایی» در 88 صفحه، با شمارگان یکهزار نسخه و بهای چهار هزار تومان از سوی انتشارات «کتاب نفیس» چاپ شدهاند.
محمود حکیمی متولد تهران است. وی پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه، برای تحصیل دررشته زبان انگلیسی وارد دانشگاه تربیت معلم شد. این نویسنده پس از مدتی تدریس در مدارس، برای ادامه تحصیل در رشته تعلیم و تربیت به انگلستان رفت و پس از دریافت درجه فوق لیسانس و بازگشت به ایران، به تدریس در مراکز تربیت معلم پرداخت.
«مبانی ادبیات دینی کودکان و نوجوانان»، «طاغوت در جزیرهای دورافتاده»، «داستانها و فرازهایی از زندگانی امام حسین»، «نقابداران جوان»، «همراه با سیاحان و جهانگردان و مسافران تاریخ» و «هزار و یک حکایت تاریخی» (مجموعه سه جلدی) از جمله آثار اوست.
شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۳
نظر شما