وزیر ارشاد در آیین افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای این وزارتخانه:
محتوای فعالیتهای وزارت ارشاد مبتنی بر محتوای ایرانی–اسلامی است
آیین افتتاحیه نمایشگاه تخصصی عملکرد و دستاوردهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (27 فروردین) در تالار وحدت برگزار شد. سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: همواره در این وزارتخانه کوشیدهایم همزمان با ارتقای کمّی فعالیتها، محتوای آنها نیز از کیفیت خوبی برخوردار و مبتنی بر محتوای غنی ایرانی – اسلامی باشند.-
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم ضرورت برگزاری این نمایشگاه را ارایه فعالیتهای فرهنگی و هنری مدیران و معاونان این وزارتخانه دانست و گفت: لازم بود تا با برپایی این نمایشگاه، فعالیتهای همه فعالان و اهالی فرهنگ و هنر که در بسیاری از حاشیهها و جنجالها به دست فراموشی سپرده شده بودند، در معرض دید عموم قرار بگیرند.
حسینی از این نمایشگاه به عنوان رهتوشهای برای آیندگان یاد کرد و افزود: حیطه کاری گستردهای که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد هر انسان منصفی را وادار میکند در کنار نقد فعالیتها، اقدامهای بزرگ این وزارتخانه را که در اغلب سازمانها و دستگاهها بهندرت دیده و انجام میشوند، به عوام و خواص معرفی کند.
وی با اشاره به فعالیتهای سازمان فرهنگ و ارتباطات گفت: این سازمان در دولت دهم چه در داخل کشور و چه در خارج از آن فعالیتهای گستردهای را انجام داده است. اعزام 30 گروه هنری از برخی استانهای کشور به کشورهای مختلف، برپایی پانزده هفته فرهنگی در کشورهای متعدد، افزایش چشمگیر تعداد رایزنیهای فرهنگی، راهاندازی اتاق ایرانشناسی و اسلامشناسی، گسترش فعالیتهای قرآنی در سراسر کشور نمونهای از این فعالیتها محسوب میشود.
این مقام مسوول با بیان اینکه بسیاری از فعالیتهای فرهنگی وزارت ارشاد در دولت دهم برای نخستین بار به مرحله اجرا رسیدند، گفت: شکلگیری سازمان سینمایی، راهاندازی معاونت قرآن و عترت، تشکیل بنیاد ملی مد و لباس، برپایی موسسه هنرمندان پیشکسوت، جشنواره بینالمللی خلیج فارس، صدور مجوز برای تعداد بیشماری از موسسات قرآنی، موسسات فرهنگی – هنری و نشریات و روزنامهها، تکریم شاعران، برپایی برنامههای متعدد در حوزه شعر آیینی، برپایی آیینهای بزرگداشت چهرههای برجسته کشور، همکاری با نهادها و سازمانهای مختلف، افزایش چشمگیر تعداد کانونهای فرهنگی مساجد کشور، راهاندازی تعداد بیشمار کتابخانه و مجتمعهای فرهنگی - هنری و در نهایت فراهم کردن ارایه خدمات رفاهی برای اهالی فرهنگ و هنر مانند بیمه تکمیلی و بیمه تامین اجتماعی عناوین برخی از این فعالیتها به شمار میآیند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در کمتر بخشی از بخشهای مختلف وزارت ارشاد شاهد رکود و نقص هستیم، گفت: امیدوارم همه فعالیتهای این وزارتخانه صبغه الهی داشته باشند چرا که تنها در این صورت فعالیتها ماندگار و در شمار اعمال صالح محسوب میشوند.
حسینی با اشاره به برنامههای جنبی نمایشگاه تخصصی عملکرد و دستاوردهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حاشیه این نمایشگاه هر روز شاهد اجرای برنامههای متعدد از سوی معاونتهای مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهیم بود.
وی در پایان گفت: امیدوارم در سالی که مقام معظم رهبری آن را سال «حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی» نامیدهاند، اهالی فرهنگ و هنر نیز با تلاش مضاعف روحیه شجاعت، فداکاری، ایثار و گذشت را در میان مردم ارتقا دهند تا به یاری خداوند موانع موجود در مسیر پیشرفتهای روزافزون حوزه فرهنگ و هنر از میان برداشته شوند و شاهد اوج این حماسه در ایام انتخابات ریاست جمهوری باشیم.
حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از دیگر سخنرانان این مراسم بود. وی اظهار کرد: گزارشها و آماری که در این نمایشگاه ارایه شدهاند، امیدوار کننده است. با وجود بودجه کمی که در سال جاری با آن مواجه بودیم، کارهای خوبی در حوزه فرهنگ و هنر انجام شده است که جای بسیار تشکر و قدردانی دارد. امیدوارم مجلس نیز بیش از گذشته برای انجام گستردهتر این فعالیتها حمایتهای ویژه خود را دریغ نکند.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اسلام کاملترین دین است، افزود: امت آخرالزمان باید از همه ابزارها و هنرها برای دفاع در برایر شیاطین امت اسلامی استفاده کند. بدون داشتن فرهنگ صحیح نمیتوان به سیاست و خط مشی درست دست یافت.
حجتالاسلام آقاتهرانی یادآور شد: امیدوارم همه معاونتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توفیقات بیشتری را کسب کنند و فعالیتهای این حوزه را نوعی عبادت تلقی کنند و در راستای ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای خود قدم بردارند.
وی در پایان با بیان اینکه فرهیختگان باید نقدپذیر باشند، گفت: باید فعالیتهای فرهنگی و هنری انجام شده در گذشته با هدف رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت نقد و بررسی شوند.
نظر شما