کاظمی خاطرات را بازآفرینی کرده و نام راوی هر خاطره را در زیر عنوان آن آورده است. در بخش پیوست این کتاب هم تصاویر و اسنادی از حاج هادی جنیدی و همرزمانش به چشم میخورد.
نویسنده در مقدمه کتاب با بیان اینکه نزدیک به هزار نفر، از مرد و زن در «اکیپ حاج هادی» فعالیت میکردهاند که امکان ذکر نام تمامی آنان وجود ندارد، نام برخی رزمندگان این اکیپ را به تفکیک مشاغل آنان و از جمله فرهنگیان، کشاورزان، مشاغل آزاد، رانندگان و کامیونداران، پاسداران، کارمندان و کبابپزها آورده است.
در بخش «مردی از دریای مردان» پس از مرور خلاصهای از زندگینامه حاجهادی جنیدی میخوانیم: «با شروع جنگ تحمیلی عراق عليه ايران از همان روزهای آغازین تجاوز دشمن، برای دفاع از میهن اسلامی محل کارش را ترک کرد و با عضویت در گروه جنگهای نامنظم راهی جبهههای جنوب میشود. در همین ایام اقدام به تاسیس اکیپی متشکل از صاحبان حرفههای گوناگون میکند تا در پشتیبانی و تدارکات جبهههای نبرد حق علیه باطل منشاء خیر و برکات شوند و بعدها در سراسر جبههها به اکیپ حاجهادی شهرت مییابد.»
كتاب «اکیپ حاج هادی» را انتشارات شاهد با شمارگان سههزار نسخه در 414 صفحه قطع رقعی و به بهای 60هزار ریال روانه بازار نشر کرده است.
نظر شما