نویسنده کتاب «نبرد با دشمن پنهان» که خود از تکاوران ارتش جمهوری اسلامی ایران است، پیش از ورود به بحث اصلی کتاب گزارشی کوتاه از نحوه آموزش تکاوران و دغدغه آنان برای حراست از میهنمان را آورده است و سپس با اشاره به دوران تحصیلش در شهر کرمانشاه در 32 بخش به تشریح تجربههای کاری خود در عملیاتهای پاکسازی مناطق مینگذاری شده میپردازد. وی در این بین به بازگویی خاطراتی جذاب از فعالیتش در این عرصه پرداخته است.
انواع میادین مین، عملیات شناسایی، تجسس، رزمایش، پاکسازی دارخو، پاکسازی بابا هادی، رکن 3 عملیات و گروهان مستقل پاکسازی برخی عنوانهای بخشهای کتاب «نبرد با دشمن پنهان» است.
در صفحه 50 این کتاب میخوانیم: «... در راه بازگشت دیگر رمقی در بدن نداشتیم که ناگهان فریاد کمک مرد جوانی از دور به گوش میرسید. منطقه آلوده به مین بود. به کمک سنگهای چسبیده به زمین و سیخک بلندی که در اختیار داشتیم به سختی توانستیم به سمت او برویم. با صدای گرفتهای که حاکی از فریادهای پی در پی بود، عنوان کرد که در اثر حمل گلوله و برخورد آن با زمین و انفجار آن، همراهانم زخمی و کشته شدند... مجبور بودیم نفری را که به شدت مجروح شده بود، به نوبت بر دوش ستوان کَرَمی و خودم حمل کنیم...»
«نبرد با دشمن پنهان» را انتشارات سوره سبز در 174 صفحه مصور و قطع رقعی، با شمارگان چهارهزار نسخه و به بهای 50هزار ریال روانه بازار نشر کرده است.
نظر شما