وی افزود: در این میان بررسی نقاط ضعف و جمعآوری نقاط قوت و ترکیب این دو برای برگزاری نمایشگاهی در شأن فرهنگ نظام جمهوری اسلامی ضروری است.
نویدگویی با بیان اینکه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، محلی برای تمام مردم ایران است، گفت: باید شرایط و تسهیلات رفاهی برای بازدیدکنندگان پیشبینی شود تا شاهد برگزاری بزرگترین رویداد فرهنگی کشور در شرایط مناسب باشیم.
وی با بیان اینکه حضور مردم در نمایشگاه تهران باید از استانها و شهرستانهای مختلف کشور نیز پیگیری شود، عنوان کرد: فرمانداریها و استانداریهای کشور میتوانند با برنامهریزیهای مدون زمینه رفت و آمد علاقهمندان حوزه کتاب را در قالب کاروانهای بازدید از نمایشگاه کتاب به این نمایشگاه فراهم کنند.
نویدگویی اظهار کرد: پس از فراهم شدن امکانات رفاهی نمایشگاه به فضای سالنها و غرفهها میرسیم که در این زمینه ناشران میتوانند با غرفهسازیهای جذاب و مناسب زمینه حضور بازدیدکنندگان بیشتری را فراهم کنند.
به گفته وی، ناشران میتوانند در این نمایشگاه، سرمایهگذاری سالانه انجام بدهند و نگاه در قالب یک بازار گذرا و 10 روزه را عوض کنند و ناشران و غرفهداران نیز باید از این فرصت اسنفاده کنند.
نویدگویی یادآور شد: میتوان با استفاده از تجربیات مسوولان پیشین، ناشران پیشکسوت یا حتی ایده ناشران جوان نمایشگاهی مناسب برگزار کرد.
نظر شما