کتابخانه امیرکبیر که از کتابخانههای فرهنگسرای ملل (منطقه یکم شهرداری) بهشمار میآید، برای نخستینبار از دومین روز سال 1392 میزبان مراجعهکنندگان است.-
وی با اشاره به این که هر ماه حدود 170 نفر برای عضویت در کتابخانه امیر کبیر اقدام میکنند، گفت: به دلیل استقبال گسترده مخاطبان در سال 91 سیستم اطلاعرسانی پیامکی از سوی این کتابخانه راهاندازی شد تا از این طریق مخاطبان از برنامهها آگاه شوند.
اولاددمشقی علاوه بر برنامههای هفتگی این کتابخانه نظیر «جلسات نقد و بررسی کتاب»، «یک کتاب، یک نویسنده»، «محفل کتاب» و مسابقات کتابخوانی، اعلام کتابهای تازهای را که به مجموعه کتابخانه افزوده میشوند از دیگر اقدامات این سیستم اطلاعرسانی یاد کرد.
وی کوچکترین عضو این کتابخانه را دختری پنج ساله و مسنترین عضو را پیر مردی 88 ساله معرفی کرد و گفت: کتابخانه امیرکبیر حدود 22 هزار عنوان کتاب در حوزههای گوناگون اجتماعی، سیاسی، تاریخی، منابع کامپیوتری، ادبیات، روانشناسی و علوم تخصصی دارد. میزان مراجعه اعضای این کتابخانه برای دریافت کتابهای حوزه ادبیات، کامپیوتر و تاریخ بیش از سایر منابع است.
رییس کتابخانه امیرکبیر با اشاره به بازخوردهایی که این مرکز از نحوه خدماترسانی خود دریافت کرده است، توسعه و تنوع برنامههای این حوزه را از رویکردهای سال 92 دانست.
کتابخانه امیرکبیر در جوار فرهنگسرای ملل قرار دارد و دارای 360 متر مربع مساحت، دو سالن مطالعه مجزا و بیش از 26 هزار جلد کتاب و بخش امانات، مرجع و نشریات و قسمت کودکان است. این کتابخانه از ساعت 8 تا ساعت 23 فعالیت میکند.
نظر شما