شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۱
وزیر ارشاد: بهترین کتاب در حوزه خلیج فارس معرفی می‌شود

نشست «شورای سیاستگذاری سومین جشنواره بین‌المللی خلیج فارس» امروز (19 اسفند) در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: در این دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس بهترین کتاب در حوزه خلیج فارس معرفی و از پدیدآورنده آن تجلیل خواهد شد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، در  نشست «شورای سیاستگذاری سومین جشنواره بین‌المللی خلیج فارس» همچنین علی اسماعیلی، سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همایون امیرزاده، دبیر جشنواره فرهنگی ـ هنری خلیج فارس و ابراهیم عزیزی، استاندار هرمزگان حضور داشتند.

سیدمحمد حسینی، در این نشست با بیان این‌که در سومین دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس بحث کتاب سال خلیج فارس مطرح است، اظهار کرد: در این دوره از جشنواره تصمیم داریم بهترین کتاب، مقاله و پایان‌نامه‌ای را که درباره خلیج فارس به رشته تحریر درآمده‌اند، به جهانیان معرفی کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: همچنین می‌کوشیم در سومین دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس مجموعه آثار فرهنگی و هنری عرضه شده در قالب یک کتاب به عنوان کارنامه این دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس منتشر شود. 

وی افزود: در سال نخست از برگزاری جشنواره بین‌المللی خلیج فارس تنها استان هرمزگان در این جشنواره شرکت داشت. در سال دوم نیز که ابتدای سال جاری بود، چند استان دیگر مانند بوشهر و خوزستان آثار خود را عرضه کردند اما امسال برگزاری این جشنواره فراگیر شده است و تمام استان‌ها ماموریت دارند در برپایی، بخشی از این جشنواره را بر عهده بگیرند.

حسینی با بیان این‌که علاقه‌مندان برای شرکت در سومین دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج‌ فارس می‌توانند در رشته‌های مختلف فرهنگی و هنری مانند شعر و ادبیات به ارایه آثار خود بپردازند، عنوان کرد: الگوی ما در این جشنواره، جشنواره فرهنگی ـ هنری امام رضا(ع) است.

وی با بیان این‌که در این دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس با همکاری وزارت امور خارجه شاهد حضور کشورهای مختلف خواهیم بود، بیان کرد: در این دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس نمایندگانی از معاونت‌های‌ مطبوعاتی کشورهای مختلف حضور فعال دارند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: برگزاری همایش‌های علمی با همکاری جهاد دانشگاهی از دیگر برنامه‌های این دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس است. همچنین برخی دستگاه‌هایی که پیش از این در جشنواره بین‌المللی خلیج فارس شرکت نمی‌کردند، دعوت خواهیم کرد تا به ارایه آثار فرهنگی و هنری خود بپردازند. وزارت آموزش و پرورش نمونه‌ای از این دستگاه‌ها محسوب می‌شود. همچنین می‌کوشیم با همکاری وزارت آموزش و پرورش، شاهد نواختن زنگ خلیج فارس در مدارس باشیم.

حسینی افزود: از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز می‌خواهیم تا زمینه‌های شرکت دانشجویان ایرانی مقیم خارج از کشور در این دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس را فراهم کند.

این مقام مسوول افزود: می‌کوشیم شرایطی فراهم شود که در تقویم ایران، روزی با عنوان روز ملی خلیج فارس تعیین شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: در سومین دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس تلاش می‌کنیم تا با تهیه بسته‌های فرهنگی که مجموعه آثار جشنواره بین‌المللی خلیج فارس را دربرخواهند داشت و ارسال آن‌ها به بیرون مرزها، زمینه‌های برگزاری این جشنواره در خارج از کشور فراهم شود.

وی بیان کرد: سعی داریم در این دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس بانک اطلاعات خلیج فارس‌شناسان یا خلیج فارس‌پژوهان را تهیه کنیم. همچنین در این دوره از جشنواره مذکور به فرد برگزیده به عنوان خالق اثر برگزیده، جایزه یا نشان خلیج فارس ارایه خواهیم کرد. 

ابراهیم عزیزی، استاندار هرمزگان از دیگر سخنرانان این نشست بود. وی اظهار کرد: از تمام فعالان و دست‌اندرکاران برپایی سومین دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس می‌‌خواهم تا مدیریت زمان را پیشه راه خود قرار دهند و از زمان خود برای بهره‌برداری بیشتر استفاده کنند. تنها در این صورت است که می‌توان به کیفیت بالای آثار فرهنگی و هنری و همچنین فعالیت‌های اجرایی امیدوار بود.

استاندار هرمزگان افزود: خوشبختانه دستگاه‌ها و سازمان‌های شرکت‌کننده در این دوره از جشنواره بین‌المللی خلیج فارس ایده‌های خوبی را برای بهتر برپا شدن این جشنواره ارایه کرده‌اند اما از همه این دستگاه‌ها می‌خواهم تا خود نیز در راستای اجرایی شدن این ایده‌ها گام‌هایی بردارند.

عزیزی اظهار کرد: باید بکوشیم  از تجارب دوره‌های پیشین برگزاری جشنواره بین‌المللی خلیج فارس برای برپایی جشنواره‌ای در خور و شایسته نظام جمهوری اسلامی ایران بهره ببریم و محاسن دوره‌های قبلی را تقویت و معایب آن را برطرف کنیم.

وی در پایان گفت: همه دست‌اندرکاران برپایی جشنواره بین‌المللی خلیج فارس و همچنین نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف باید بکوشند تا دامنه فعالیت‌های این جشنواره را توسعه دهند و زمینه‌های انجام فعالیت‌های این جشنواره را در سطح بین‌الملل فراهم کنند.

سومین جشنواره بین‌المللی خلیج فارس دهم اردیبهشت ماه سال 1392 با پشتیبانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به همت همه دستگاه‌های کشور در استان هرمزگان برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها