دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۹
آشنایی خواص میوه‌ها و سبزی‌ها با مطالعه دو کتاب

«اسرار شگفت‌انگیز میوه‌ها» و «اسرار شگفت‌انگیز سبزی‌ها» نام دو کتابی است که شکوفه کیان و نیلوفر کاشفی‌صابری آن‌ها را نوشته‌اند. این دو کتاب با زبانی ساده خواص میوه‌ها و سبزی‌های قابل دسترس ایرانیان را بیان می‌کنند.

کاشفی‌صابری در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، ویژگی بارز این اثر را زبان بسیار ساده و قابل درک آن برای عامه مخاطبان از دانش‌آموزان مقطع راهنمایی و بانوان خانه‌دار تا پژوهشگران علوم گوناگون عنوان کرد.

وی پرهیز از به‌کارگیری واژگان یا حروف اختصاری لاتین را از دیگر شاخص‌های این دو کتاب نام برد و گفت: هدف اصلی ما از نگارش این دو کتاب این بود که با معرفی خواص کامل میوه‌ها و سبزیجات بومی ایران و آن دسته از مواد غذایی که اکنون در کشور ما کشت می‌شوند یا به نوعی وارد می‌شوند و در بازار موجودند، راه‌هایی را برای مقابله با بیماری‌ها و بالابردن ضریب امنیت بدنی افراد فراهم کنیم.

کارشناس طب کل‌نگر(طب مکمل)  درباره اطلاعات فشرده و ارایه داده‌های فراوان در سطور نزدیک به هم در این کتاب‌ها توضیح داد: تصمیم گرفتیم کتاب‌هایی را در حجم کم و با بهای پایین عرضه کنیم تا با ارایه اطلاعات فراوان زمینه مطالعه برای عموم مخاطبان فراهم شود. 

صابری با تاکید بر این که اطلاعات این آثار از کتاب‌های دیگر یا از متون اینترنتی اخذ نشده‌اند، عنوان کرد: بخشی از متن این کتاب را یافته‌های ما و بخش دیگر را اطلاعات ترجمه شده‌ تشکیل می‌دهند. 

کتاب‌های «اسرار شگفت‌انگیز میوه‌ها» و «اسرار شگفت‌انگیز سبزی‌ها» را انتشارات نظری با شمارگان یک‌هزار نسخه در 48 صفحه و بهای هر یک دو هزار و 200 تومان روانه بازار نشر کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها