محمود حکیمی مولف، مترجم و پژوهشگر، ضمن ابراز امیدواری از بهبود کیفی جشنواره شعر فجر به عنوان اتفاقی فرهنگی و اثرگذار بر مخاطبان و تشویق شاعران جوان به مشارکت در این برنامه، پیشنهاد انتشار منظم نشریهای را به صورت تخصصی و درباره شعر ارایه کرد.-
وی ادامه داد: به سهم خودم از کسانی که جشنواره شعر فجر را راهاندازی کردهاند، تشکر میکنم و امیدوارم روز به روز شاهد بهبود کیفی این اتفاق فرهنگی باشیم و شاعران جوان به مشارکت در این برنامه تشویق شوند.
حکیمی که حدود 11 کتاب درباره شاعران ایران تالیف و منتشر کرده است، پیشنهاد راهاندازی و انتشار منظم یک نشریه تخصصی در حوزه شعر را برای ترغیب جوانان به فعالیت در این حوزه مطرح کرد.
وی در توضیح تاثیر وجود چنین نشریهای در ترغیب جوانان به مشارکت در جشنواره با نقل یک خاطرهای گفت: من داستانهایم را از سال 1340 در مجله «کیهان بچهها» چاپ میکردم و این کار پنج سال ادامه داشت. به این واسطه آنقدر در من انگیزه ایجاد شد که به سمت نوشتن داستان و ترجمه و پژوهش درباره آثار تاریخی رفتم.
نویسنده «در مدرسه مولانا» اظهار کرد: هیچ وقت خاطره نخستینباری که داستانم در آن مجله چاپ شد و انگیزه بسیار مضاعفی برای نگارش داستان بعدیام را در من ایجاد کرد فراموش نمیکنم.
وی تاکید کرد: به اعتقاد من تاسیس و انتشار منظم یک نشریه در حوزه شعر و چاپ سرودههای شاعران جوان در زمینههای مختلف، تاثیر بهسزایی در تشویق آنها در سرودن شعر دارد.
حکیمی در پایان گفت: من هم از مشکلات نشر آگاه هستم، اما اگر حتی چهار شماره از این نشریه در طول سال هم چاپ بشود، تاثیر خودش را خواهد گذاشت.
نظر شما