به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، سیما سلمان که پیشگفتاری بر کتاب «روشهای برخورد با خشونت» نوشته، درباره لزوم توجه به موضوع خشونت در کودکان و آشنایی والدین با این مشکل گفت: متاسفانه خشونت در جوامع مختلف بسیار شایع شده و روند شدت گرفتن این خشونت به نسبت سالهای قبل بسیار فزاینده بوده است. علاوه بر خشونتهای فیزیکی، خشونتهای گفتاری هم در کودکان شدت یافته است. این روند منفی در بسیاری از جوامع دیده میشود.
وی که سابقه تدریس در دانشگاههای مختلف را دارد، افزود: چنین روندی جای تامل دارد و نشان میدهد که تعلیم و تربیت به سمت و سوی اشتباهی در حرکت است. به دلیل اهمیت این موضوع است که محققان و پژوهشگران زیادی به تالیف و ترجمه کتابهای مختلف پرداختهاند ولی هنوز نیاز به آثاری جدید احساس میشود.
سلمان، با بیان این نکته که بخش اعظمی از کتابهای به چاپ رسیده در بازار کتاب ایران ترجمه هستند افزود: به دلیل نبود توجه و نظارت بر اینگونه آثار، کشور ما نیز به سمتی در حرکت است که کشورهای غربی رفته بودند و این امر با توجه به نظام تربیتی و اعتقادی ما درست نیست.
به گفته سلمان، یکی از مشکلات موجود در انتقال دانش جدید، آثاری هستند که والدین به دلیل نثر سنگین و علمی، نمیتوانند از آنها بهره ببرند.
وی در اینباره توضیح داد: کتابهای معتبر معمولا نثری سنگین دارند که والدین نمیتوانند از مطالب آن استفاده کنند و دسته دیگری از کتابها برای عوام نوشته شدهاند و پشتوانه علمی ندارند. در این میان مولفان و مترجمان باید بکوشند آثاری را به دست مخاطب برسانند که در عین سادگی بیان، بر اساس متون علمی شکل گرفته باشد.
کارشناس ارشد مدیریت توان بخشی با تاکید بر اینکه شناخت عواطف و هیجانات کودکان، پایه اساسی مسایل تعلیم و تربیت مربیان است درباره کتاب «روشهای برخورد با خشونت در کودکان» اظهار کرد: نویسنده در این کتاب از نثری ساده بهره میگیرد و والدین و مربیان را مخاطبان اصلی خود قرار داده است.
«روشهای برخورد با خشونت در کودکان» اثر توماس کایزر با ترجمه لیلا لفظی در 144 صفحه با شمارگان دو هزار و 100 نسخه و به بهای چهار هزار و 500 تومان از سوی موسسه نشر و تحقیقات ذکر منتشر شده است.
چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۴
نظر شما