کتاب «الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران» نوشته اصغر افتخاری به تازگی منتشر شده است. این کتاب میکوشد با رویکردی فرهنگی ابعاد جنگ روانی مواجهه غرب با کشور را بررسی کند و علاوه بر تبیین ابعاد نظری این مقابله راهکارهایی عملی ارایه دهد.-
دکتر اصغر افتخاری، مولف این کتاب اتخاذ رویکرد فرهنگی کتاب «الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران» را یکی از نقاط تمایز آن با دیگر کتابها دانست و گفت: کوشیدم در این اثر الگویی جدید یا استنباطی متفاوت از فعالیت غربیها در حوزه جنگ روانی ارایه دهم، الگویی که بر اساس رفتار آنها از سال 2001 میلادی تاکنون قابل بررسی و ارزیابی است.
وی درباره ویژگیهای خاص این پژوهش بیان کرد: متاسفانه منابع و متون ما در حوزه جنگ روانی و از بعد نظری و الگوپردازی ضعیفاند و در این حوزه به الگوهای روانی توجه کمتری شده است. از این رو در تالیف این کتاب کوشیدم تمرکز بیشتری بر این بعد مغفول مانده داشته باشم. همچنین اغلب کتابهای حوزه جنگ روانی موجود در بازار قدیمی شدهاند و تحولات جدید غرب به ویژه پس از واقعه 11 سپتامبر را پوشش نمیدهند، به همین دلیل کتاب «الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران» با بررسی تحولات جدید غرب به رویکردهای اخیر آنها توجه بیشتری دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) ویژگی کتابهای این حوزه را تمرکز بر بعد سیاسی جنگ روانی دانست و گفت: یکی از ویژگیهای این نوشتار تمرکز بر بعد فرهنگی جنگ روانی است و نیاز دو دسته از مخاطبان خود را پاسخ میگوید. به این صورت که مطالب کتاب ارزش نظری و نظریهپردازی برای پژوهشگران و دانشجویان را داراست و پیشنهادهايي را از بعد کاربردی برای کارشناسان و دستاندرکاران اجرایی این حوزه بیان میکند.
محقق حوزه علوم سیاسی این کتاب را حاصل پروژه تحقیقاتی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات یاد کرد که یک سال برای تالیف آن زمان صرف کرده است.
نخستین چاپ کتاب «الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران» را انتشارات دانشگاه امام صادق(ع) با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با شمارگان یکهزار و 500 نسخه در 356 صفحه به بهای 10 هزار تومان روانه بازار نشر کرده است.
نظر شما