یکشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۱
شماره 35 فصلنامه «سینما و ادبیات» به دکه‌ها رسيد

شماره سی‌وپنجم فصلنامه «سینما و ادبیات» وِیژه زمستان 91 با پرونده‌ای درباره «راوی در ادبیات» به دکه آمد. نقد کتاب «بچه‌های ژیواگو» نوشته ولادیسلاو زوبوک و «گوشه‌نشینان یونان» نوشته فردریش هولدرلین و گفت‌وگویی با «برادران داردن»، فیلمسازان مشهور بلژیکی از مطالب این نشریه‌اند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، بخش نقد کتاب شماره 35 فصلنامه «ادبیات و سینما» به نقد و بررسی کتاب «بچه‌های ژیواگو» نوشته ولادیسلاو زوبوک به قلم علی شروقی و «گوشه‌نشینان یونان» نوشته فردریش هولدرلین به قلم علی عبداللهی اختصاص دارد. 

گفت‌وگویی با علی‌اصغر حداد، مترجم کتاب «ادبیات و انقلاب» نقد رمان «نامحرم» نوشته یاسر نوروزی به قلم محسن حکیم‌معانی از دیگر مطالب این بخشند. 

پرورنده‌ای درباره سینمای بلژیک و برادران داردن به همراه گفت‌وگویی با این دو برادر کارگردان با ترجمه بهروز سلطانزاده و مطالبی درباره سینمای «ژیگا ورتف» و «ژان لوک گدار» از  مطالب بخش سینمای جهان شماره سی و پنجم فصلنامه «سینما و ادبیات»به شمار می‌آیند.

بخش ادبیات این شماره «سینما و ادبیات» به مبحث راوی اختصاص دارد. مطالب تخصصی این بخش عبارتند از «درآمدی به روایت‌شناسی» از مشیت علایی، «چشم انداز تاریخی روایت: یک بازنگری» از قاسم هاشمی‌نژاد، «طرفِ راوی» از احمد اخوت، «سرنوشت آرژانتینی بورخس در شعبده بازی‌های روایی» از احمد آرام، «راوی بوف کور» نوشته حسین پاینده، «روایت‌های بیرونی» اثر ابوتراب خسروی و همچنین گفت‌وگوهای لادن نیکنام با محمد محمدعلی و محمد بهارلو به ترتیب با عناوین «نگاهی دیگر به راوی» و «صدای وجدان نویسنده». 

نوشتاری با ترجمه با عنوان «تقدس زدایی از جویس» به مناسبت انتشار کتاب «جیمز جویس: یک زندگینامه جدید» و ترجمه اشعاری از بودلر به قلم رضا رضایی از دیگر مطالب مهم شماره سی و پنجم فصلنامه «سینما و ادبیات» است. 

شماره سی‌وپنجم فصلنامه «سینما و ادبیات» در 224 صفحه و بهای چهار هزار و 800 تومان منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها