غلامي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، درباره وضعيت انجمنهاي دانشجويي كتابداري و اطلاعرساني ايران(ادكا) و موانع پيشرفت اين انجمنها در حوزه كتابداري اظهار كرد: مهمترين معضل انجمنهاي كتابداري دانشجويي، بيانگيزگي دانشجويان اين رشته به دليل ديده نشدن آن در دانشگاههاست.
وي كه اكنون به عنوان مشاور در اتحاديه(ادكا) مشغول به فعاليت است، عنوان كرد: دليل بيانگيزه بودن دانشجويان كتابداري نیز تشويق نشدن از سوي استادان دانشگاه است كه حضور در انجمنهاي علمي و دانشجويي كتابداري و همچنين برپايي همايشها را فقط اتلاف وقت ميدانند.
دبير سابق اتحاديه انجمنهاي دانشجويي كتابداري و اطلاعرساني ايران با بياناينكه تقويت بنيه مالي انجمنهاي كتابداري دانشجويي هم ميتواند يك راهكار مناسب براي پيشرفت رشته كتابداري باشد، اظهار كرد: همكاري استادان دانشگاه و اهميت به همايشهاي كتابداري از سوي آنان و دانشجويان، مشكلي است كه بيشتر به چشم ميآيد.
وي با اشاره به فعاليت انجمنهاي دانشجويي كتابداري و اطلاعرساني ايران از سال 84 تا كنون گفت: اين انجمنها بعد از هفت سال فعاليت اكنون داراي زيرمجموعههاي جديدي از رشته كتابداري در حوزه آرشيو، علمسنجي و كتابخانههاي آموزشگاهي براي دانشجويان علم اطلاعات و دانششناسي امروز است.
غلامي با بيان اينكه انجمنهاي دانشجويي كتابداري و اطلاعرساني ايران تا پيش از تشكيل اتحاديه روانشناسي از شش ماه گذشته به عنوان تنها انجمن حوزه علومانساني بوده است، اظهار كرد: پيگيري فعاليتهاي علمي دانشجويان در حوزه كتابداري، برپايي پايگاههاي كتابداري دانشجويي و همچنين برپايي جشنواره برترينهاي حوزه كتابداري از شاخصترين فعاليتهاي اين انجمن است.
دبير سابق اتحاديه انجمنهاي دانشجويي كتابداري و اطلاعرساني ايران(ادكا) اظهار كرد: اكنون انجمنهاي علمي كتابداري كشور همكاري و مشاركت مناسبي با گروههاي بازار كار و كار آفريني در حوزه كتابخانهها و مراكز اطلاعاتي دارد.
یکشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۶
نظر شما