شنبه ۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۶
نویسندگان به انگيزه و چرايي حماسه مردمی 9 دي بپردازند

محمد كوثري،‌ نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: انگيزه و چرايي حضور ميليوني مردم در نهم دي ماه 1388 نکته مهمی است که مولفان مي‌توانند در آثار خود به آن بپردازند و تحليل جريان‌هاي مرتبط را قبل از اين حماسه، در مراسم‌هاي عزاداري ابا عبدالله الحسين(ع) جست‌وجو كنند زيرا اين اتفاق بيانگر مقابله با جنگ نرم است و در دسته‌بندي‌هاي موضوعي مي‌توان به تشريح آن پرداخت.-

كوثري،‌ نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي و فرمانده لشکر 27 محمد‌رسول‌الله(ص) در سال‌هایی از دفاع مقدس به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، درباره كتاب‌هايي كه از سال 1388 با موضوع حماسه نهم دي منتشر شده‌اند، گفت: بخشي از اين كتاب‌ها را مطالعه كرده‌ام،‌ اين آثار با هدف بر ملا كردن نقشه دشمنان خارجي و داخلي نوشته شدند.

وي ادامه داد: نويسندگان مي‌توانند معيار نگارش اين گونه كتاب‌ها را بر آگاهي بخشي و بصيرت‌افزايي متمركز كنند و به معرفي عوامل فتنه‌گری كه جريان ضد نظام و ارزش‌هاي ديني در جامعه به راه انداختند و احساسات مردم را جريحه دار كردند، بپردازند.

كوثري افزود: انگيزه و چرايي حضور ميليوني مردم در نهم دي ماه 1388 نکته مهمی است که مولفان مي‌توانند در آثار خود به آن بپردازند و تحليل جريان‌هاي مرتبط  را قبل از اين حماسه، در مراسم‌هاي عزاداري ابا عبدالله الحسين(ع) جست‌وجو كنند زيرا اين اتفاق بيانگر مقابله با جنگ نرم است و در دسته‌بندي‌هاي موضوعي مي‌توان به تشريح آن پرداخت.

وي در اين باره كه نويسندگان تا چه اندازه در اين زمينه موفق بوده‌اند، گفت: در آثار منتشر شده ‌حق مطلب به معناي واقعي ادا نشده است، ولي نويسندگان زحمات زيادي كشيده‌اند كه مي‌تواند كامل‌تر از اين باشد. البته نوشتن كتاب‌هاي غني در اين زمينه نيازمند زمان است تا محقق با جست‌وجو و تحليل دقيق‌تر موضوعات را بررسي و در كتاب‌ها مطرح كند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط