شنبه ۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۵
«باز باران» به یاد شهید جمشید جاودانیان منتشر می‌شود

«باز باران» عنوان کتابی درباره خاطرات شهید جمشید جاودانیان است. این اثر از سوی کنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهید استان فارس منتشر می‌شود.-

هادی بهروز، نویسنده «باز باران» در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، شهید جمشید جاودانیان را از رزمندگان تیپ 55 هوابرد شیراز و تاثیرگذار در دفاع مقدس معرفی کرد که با وجود این اثرگذاری، دیدگاه او نسبت به انقلاب اسلامی و دفاع مقدس کمتر معرفی شده است. 

نویسنده کتاب «تنها در قلاجه» درباره چگونگی گردآوری اطلاعات درباره شهید جاودانیان گفت: برای تهیه اطلاعات درباره این شهید با همرزم او، امیر سرتیپ هوشنگ حیدری گفت‌و گو کرده‌ام. امیر حیدری دست‌نوشته‌هایی درباره خاطراتش از این شهید به من ارایه کرد. همچنین با خانواده شهید گفت‌وگو و به تیپ 55 هوابرد هم مراجعه کردم. 

وی افزود: به دلیل اهمیت حفظ اطلاعات در ارتش، تصاویر و مصاحبه‌های اندکی از رزمندگان ارتشی وجود دارند، اما در سال 1366 ارتش هم تعداد محدودی مصاحبه با نیرو‌هایش انجام می‌دهد که با شهید جاودانیان هم دو مصاحبه در آن زمان صورت گرفته بود. 

بهروز ادامه داد: خانواده شهید جاودانیان این مصاحبه‌ها را به همراه چند تصویر از شهید در اختیارم قرار دادند، اما یگان محل خدمت او نتوانست اطلاعات چندانی در این زمینه به من ارایه کند. 

وی «باز باران» را اثری سفارشی از سوی کنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهید استان فارس معرفی کرد و گفت: این اثر مورد تایید کارشناسان قرار گرفته، اما هنوز منتشر نشده است. 

نویسنده کتاب «باز باران» که آن را در حجم 160 صفحه نوشته است، درباره نحوه روایتش در این اثر توضیح داد: زاویه دید اول شخص را انتخاب کردم و در طول نگارش خاطرات، چگونگی به دست آوردن اطلاعاتم برای تالیف این کتاب را هم برای مخاطب توضیح داده‌ام. 

بهروز با بیان این‌که «در طول نگارش اثر حضور شهید را احساس می‌کردم» افزود: اهل شعار دادن نیستم و در بخشی از کتاب هم آورده‌ام که باید از شعار گذشت و به شعور رسید، اما معتقدم که با توجه به احساسم در هنگام نگارش این کتاب، «باز باران» در مخاطب شور و حال به وجود می‌آورد. کارشناسانی که این اثر را مطالعه کرده‌اند هم این نکته را تایید می‌کنند.

جمشید جاودانیان سال 1341 در شهرستان مرودشت متولد شد. سال 1360 در دانشکده افسری نیروی زمینی ارتش پذیرفته شد و علوم نظامی و در پی آن فنون چتربازی را در تیپ 55 هوابرد فرا گرفت. در همین تیپ تا رده فرماندهی گروهان پیش رفت و سال 1366 در آستانه عملیات نصر 6 به شهادت رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها