دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۰
خاطرات اسارت «در آرزوي آزادي» ماندگار شد

«در آرزوي آزادي» كتابي درباره خاطرات اسارت سرهنگ غلامرضا جعفري است. اين كتاب را قاسم كريمي نوشته و براي انتشار به بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس خراسان رضوي سپرده است.-

 قاسم كريمي در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اظهار كرد: «در آرزوي آزادي» مربوط به خاطرات يكي از همكارانم، سرهنگ غلامرضا جعفري است. او  9 سال در اردوگاه‌هاي ارتش صدام اسير بوده است. 

وي ادامه داد: سرهنگ جعفري در صحبت‌هاي دوستانه‌اي كه با هم داشتيم خاطرات خود را از اسارت بازگو مي‌كرد، اما علاقه‌اي به ثبت آن‌ها نداشت. براي مجاب شدنش بار‌ها با او صحبت كردم تا آن‌كه در طول پنج ماه خاطراتش از آن روز‌ها را برايم بازگو كرد.

كريمي افزود: سرهنگ جعفري دوم فرودين سال 1361 در عمليات فتح‌المبين به اسارت ارتش صدام درآمد. وي در بيشتر زندان‌ها و اردوگاه‌‌هاي عراق همچون اداره استخبارات، رماديه و العماره روزگار گذرانده است. او در اين خاطرات به وضعيت اسيران ايراني در سال‌هاي نخستين جنگ تحميلي عراق عليه ايران و رفتار خلاف قوانين بين‌المللي ارتش صدام با اسيران پرداخته است. 

وي ادامه داد: بخشي از خاطرات هم به روز‌هاي بازگشت جعفري از اسارت و مسايلي كه برايش پيش آمد، مي‌پردازد؛ مانند زماني كه دخترش را براي نخستين بار ديد، فرزندي كه پدر خود را نمي‌شناخت.

كريمي كه معتقد است سرگذشت هر آزاده قابليت كتاب شدن را دارد، افزود: پس از بازنشسته شدنم از ارتش مشغول ثبت خاطرات آزادگان و جانبازان و خانواده شهدا شدم. كتاب «در آرزوي آزادي» نيز در 200 صفحه به همراه 24 عكس تدوين شده است.

وي كه نگارش اين اثر را يك سال پيش به پايان رسانده، گفت: تاكنون هفت عنوان كتاب با موضوع دفاع‌مقدس منتشر كرده‌ام و براي چاپ آن‌ها  با ناشران خصوصي قرار داد مي‌بستم. ولي با گران شدن كاغذ و خدمات چاپ، تصميم گرفتم كتاب‌هايم را به ناشران دولتي مانند بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس در مشهد بسپارم، ‌اما آن‌ها نيز پس از يك سال درباره چاپ كتاب جديدم، ‌جوابي نداده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط