شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۵
معرفی تکاوران گیلانی نیروی دریایی ارتش در «نام‌آوران دریادل»

تدوین زندگینامه و خاطرات 25 تکاور و پیاده نیروی دریایی ارتش از هشت سال دفاع مقدس در کتاب «‌‌نام‌آوران دریادل» توسط اعضایی از جامعه نویسندگان و پژوهشگران استان گیلان به پایان رسیده و به زودی رونمایی می‌شود.-

محمدرضا بینش برهمند، دبیرکل جامعه نویسندگان و پژوهشگران استان گیلان با اعلام خبر پایان تألیف کتاب «نام آوران دریادل» به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: زندگینامه و خاطرات 25 جانباز تکاور و نیروی پیاده گیلانی از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که برخی از آن‌ها آزاده هم هستند، در این کتاب آمده است.

وی با بیان این‌که نیروهای پیاده‌ای که زندگینامه و خاطرات‌شان در کتاب آمده تا قبل از شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، کارمندان اداری نیروی دریایی ارتش بوده‌اند و برای دفاع از میهن خواستار فعالیت نظامی در این نیرو شدند، افزود: این کارمندان به سرگروهی علی رجامند «گروه شهید» را تشکیل می‌دهند و پس از پذیرش درخواست‌شان از سوی فرماندهی برای آموزش نظامی به پادگان حسن رود بندر انزلی می‌روند.

مؤلف کتاب «نام آوران دریادل» ادامه داد: آن‌ها پس از یک ماه آموزش در قالب تیم 100 نفره‌ای به عنوان نیروهای پیاده به جبهه‌های جنوب کشور اعزام می‌شوند و در این کتاب، زندگی‌نامه و خاطرات پنج نفر آن‌ها از جمله علی رجامند و اسماعیل اسماعیلیان را آورده‌ام.

بینش برهمند با اشاره به تکاوران نیروی دریایی ارتش که در کتاب به آن‌ها پرداخته، گفت: آن‌ها از تکاوران پادگان‌های دریایی انزلی، رشت و پادگان تفنگداران دریایی منجیل بودند و زندگینامه و خاطرات 20 نفر از آن‌ها در کتاب تدوین شده است.

وی با بیان این‌که «بیش از 80 تکاور و نیروی پیاده جانباز را به ما معرفی کردند و از میان آن‌ها 25 نفر را بر اساس بالا بودن میزان حضور در جبهه‌های دفاع مقدس و درصد بالای جانبازی انتخاب کردیم» اضافه کرد: در هر یک از عملیات‌های مروارید، آزادسازی خرمشهر (بیت‌المقدس)، شکست حصر آبادان (ثامن‌الائمه) و فتح المبین، چهار یا پنج نفر از این تکاوران و نیروهای پیاده حضور داشته‌اند و خاطرات‌شان در کتاب «نام آوران دریا دل» ثبت شده است.

بینش برهمند یادآور شد: گردآوری اطلاعات کتاب «نام آوران دریادل» از طریق مصاحبه با این 25 نفر توسط رقیه ترمه قاضیانی و هایده راستگو به دست آمده است.

وی با بیان این‌که نگارش و تدوین کتاب «نام آوران دریادل» را برعهده داشته، درباره مدت زمان تألیف و دلیل نگارش آن اظهار کرد: مرکز تخصص‌های نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در شهر رشت، پیشنهاد نگارش آن را به ما داد و تحقیق و تألیف کتاب 6 ماه طول کشید.

دبیرکل جامعه نویسندگان و پژوهشگران استان گیلان همکاری و حمایت‌های مالی مسوول اداره عقیدتی سیاسی و فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را در تألیف و نگارش کتاب مؤثر دانست.

به گفته وی کتاب «نام آوران دریادل» به زودی رونمایی می‌شود و پس از آن از سوی مرکز آموزش تخصص‌های نیروی دریایی ارتش در شهر رشت منتشر خواهد شد. هم اکنون این کتاب برای رونمایی، در قطع رقعی و 210 صفحه آماده شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط