وی با تاکید بر جدید بودن این موضوع افزود: در زمان نگارش این اثر، معاونت دانشگاه بررسیهایی درباره این موضوع انجام داد و با توجه به نوین بودن بحث در ایران کتاب مشابهی وجود نداشت، همین کمبود، نیاز به انتشار یک اثر معتبر را در این حوزه بیشتر میکرد.
این استاد دانشگاه درباره موضوعات محوری بررسی شده در این کتاب گفت: طراحی برنامه آموزشی تلفیقی، محتوای برنامه آموزشی ميانرشتهای، معیارهای عقلی و عملی براي تلفیق موفقیتآمیز برنامه آموزشی، الگوی میانرشتهای مفهومی همراه با رویکردی گام به گام برای تشکیل واحدهای درسی تلفیقی، توصیف دو برنامه میانرشتهای موجود، گزینش درونمایههای زایا براي یادگیری تلفیقی و تلفيق مهارتهای یادگیری و فکری در برنامه آموزشی از مهمترین مباحثیاند که در این کتاب مورد توجه قرار گرفتهاند.
به گفته دکتر شفیعیان، مخاطبان اصلی این کتاب میتوانند برنامهریزان و رییسهای شوراهای گسترش رشتههای مختلف در وزارت علوم، استادان تمامی رشتههای تحصیلی و همچنین مدرسان رشتههای آموزش، تدریس و تربیت معلم(به طور خاص) باشند.
زبان ساده، اختصار، اجرای عملی نظریهها و ارایه راهکار برای تمامی سطوح از دبستان تا دانشگاه از ویژگیهای این کتاب است.
کتاب «برنامه آموزشی میان رشتهای؛ طراحی و اجرا» اثر هایدی هایس جاکوبز با ترجمه مهدی شفیعان منتشر شد. این کتاب در 166 صفحه نوشته شده و انتشارات دانشگاه امام صادق(ع) آن را با شمارگان هزار و 500 نسخه به بهای سه هزار و 500 تومان به چاپ رسانده است.
نظر شما